Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ! Επί του πιεστηρίου: Το ΠΑΣΟΚ αποκαθηλώνει τον υποψήφιο που ανακοίνωσε για το Δήμο Κέρκυρας;…

Γράφει ο Ποπολάρος

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Κερκυραίων κ. Χρ. Σαρλής, αναμένει την αποκαθήλωσή του από ώρα σε ώρα…
Ο κ. Αλέκος Αυλωνίτης, δήμαρχος της Κέρκυρας που εκλέχθηκε ως αντάρτης και αντίπαλος της κυρίας Γκερέκου, αναμένεται να λάβει το χρίσμα που θα πάρουν πίσω από τον μέχρι σήμερα εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ κ. Σαρλή!
Το μνημόνιο φέρνει ανακατατάξεις στα Ιόνια και την Κέρκυρα… νέες συμμαχίες… νέες λυκοφιλίες… με στόχο να αποδυναμωθεί η «Επτανησιακή Αναγέννηση»!
Ο κ. Σαρλης θα «πεισθεί» από μια δήθεν «μυστική» δημοσκόπηση και ως επικοινωνιακό όπλο εναντίον της «Επτανησιακής Αναγέννησης» θα χρησιμοποιηθεί «δημοσκόπηση» της γνωστής εταιρίας που παίρνει τις διαφημιστικές-δημοσκοπικές δουλειές του ΠΑΣΟΚ, που θα εμφανίζει πρώτο στην Κέρκυρα τον κ. Μπεριάτο.
Φυσικά, όλα θα κριθούν από το λαό…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.