Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η κυβέρνηση Ραγκούση εν αναμονή της περιφοράς του Επιταφίου...

 Γράφει το Ζιζάνιο

Πριν λίγες ημέρες ο Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ συναντήθηκε με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γ. Προβόπουλο, στις 26 Σεπτεμβρίου συγκάλεσε Υπουργικό Συμβούλιο και ενέκρινε τον νομοσχέδιο για την περαίωση.
Με αυτόν τον νόμο ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Τ. Βοσκόπουλος έχει την δυνατότητα, γλυτώνοντας να πρόστιμα, να διακανονίσει με την εφορία την γνωστή οφειλή που είχε προς το Ελληνικό Δημόσιο και στοίχισε την θέση στο Υπουργικό Συμβούλιο της Βουλευτού Επτανήσου του ΠΑΣΟΚ Α. Γκερέκου  συζύγου του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή. Θυμόμαστε όλοι ότι την προηγούμενη άνοιξη αποκαλύφθηκε ότι ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Τ. Βοσκόπουλος είχε ανοικτή δικαστική διένεξη με το Ελληνικό Δημόσιο συνολικού ύψους περίπου 6 εκατ. ευρώ  για υπόθεση φοροδιαφυγής.
Τώρα με τον νόμο για την περαίωση θα χαρισθούν τα περισσότερα πρόστιμα, οπότε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Τ. Βοσκόπουλος θα πληρώσει πολύ λιγότερα χρήματα και θα κλείσει αυτή την δυσάρεστη υπόθεση.
Καταλαβαίνουμε λοιπόν απόλυτα την ιερά μανία με την οποία η Βουλευτής Επτανήσου Α. Γκερέκου (σύζυγος του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Τ. Βοσκόπουλου ) υποστηρίζει τον συνδυασμό του υποψηφίου περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ κ. Η. Μπεριάτου «Ιόνιο Αρχιπέλαγος».
Την ώρα που οι παππούδες και οι γιαγιάδες βλέπουν την πενιχρή σύνταξη τους  να μειώνεται, με απόφαση των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και η κ. Α. Γκερέκου, οι έχοντες εκκρεμότητες με την εφορία όπως ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Τ. Βοσκόπουλος (σύζυγος της Βουλευτού Επτανήσου του ΠΑΣΟΚ Α. Γκερέκου) γλυτώνουν εκατομμύρια.
Έχουμε και λέμε Βάρτζελη, Γερουλάνος, Δρούτσας, Πάγκαλος, Προβόπουλος και τώρα Γκερέκου, θα είναι απόντες από την περιφορά του επιταφίου….

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.