Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

"Η χαρά του τρομοκράτη" όπως θα έλεγε και η Μαλβίνα ...όλοι οι υπουργοί και ο Γιώργος Παπανδρέου μπήκαν μέσα σε ένα λεωφορείο!

Ο μόνος που δεν επιβιβάστηκε στο πούλμαν, ήταν ο Βενιζέλος ο οποίος κατέφθασε στη συνεδρίαση με το μαύρο θωρηκτό του! Κάτι ξέρει ο Βαγγος! ... Τελικά τέλος καλό, όλα καλά (όλα καλά σίγουρα?). Οι υπουργοί και σωτήρες της χώρας έφτασαν σώοι και αβλαβείς. Έτσι μπορούν ακάθεκτοι να συνεχίσουν το ανθρωπιστικό τους έργο προς την ελληνική κοινωνία.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλεία λέει στη Θεσσαλονίκη! Φόρτωσαν όμως όλους τους υπουργούς μέσα σε ένα πούλμαν ... μέσα και ο Παπακωνσταντινου, η Νταλάρα, η Φώφη, αλλά ακόμα και ο Παπανδρέου! Μα είπαμε, να αφήσουν τις λιμουζίνες, να κάνουν οικονομία και να δώσουν το καλό παράδειγμα, αλλά όχι να καταργήσουν και τους βασικούς κανόνες προστασίας από την τρομοκρατία!

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος κατά την είσοδο του, είπε να κάνει μια πλάκα στους δημοσιογράφους. Τους μάζεψε όλους λέγοντας τους ότι θα κάνει μια δήλωση και δεν θα δεχθεί ερωτήσεις. προς στιγμήν μεταξύ των δημοσιογράφων επικράτησε θόρυβος και προσμονή, αναμένοντας να γίνει κάποια πολύ σημαντική δήλωση. Τελικά όλοι ξέσπασαν σε γέλια, όταν έγινε η δήλωση, αφού αφορούσε έμμεση διαφήμιση του νέου βιβλίου του Σόμπολου, με τον Βενιζέλο να χαρακτηρίζει τον τελευταίο εμβληματική φυσιογνωμία!
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.