Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Γι' αυτό επιβραβεύτηκε... η κ. Άννα Νταλάρα; ("αχ, τους καημένους μετανάστες... αχ, τα έρμα προσφυγόπουλα")

Αγαπητό blog,(Press-GR)

Διαβάζοντας το εύστοχο άρθρο της κ. Κέζα  όπου αναπτύσσονται οι εύλογες ανησυχίες της, εκφρασμένες με μια δολοφονική ειρωνεία που συνηθίζει, εν θυμήθηκα ένα πρόσφατο δημοσίευμα της "Ε" όπου παρουσίαζε τους βουλευτές που δεν ασκούν το βασικό τους καθήκον. 

Αυτό της άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου με την κατάθεση ερωτήσεων. 
 .
Η κ. Άννα Νταλάρα, λοιπόν, από τότε που εκλέχτηκε βουλευτής δεν έχει υποβάλλει ούτε μία ερώτηση (όπως και ο κ. Χυτήρης, που κι αυτός υπουργοποιήθηκε) και διερωτώμαι: 
αφού δεν έμαθε να ρωτά, πώς θα μάθει να απαντά; 
Αλήθεια, για την κοινοβουλευτική της παρουσία επιβραβεύτηκε με υπουργικό θώκο ή για την πρότερη καριέρα της στις δημόσιες σχέσεις; 
Eύχομαι ολόψυχα να μάθει να χειρίζεται το μεταναστευτικό, όσο καλά ξέρει να κρατά ένα ποτήρι με Q' Royal. 
Eίμαι, δε, πεπεισμένος πως σημαντική βοήθεια θα έχει από τον σύζυγο που τελεί χρέη Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (!). Όσο κι αν με γαργαλάει η γλώσσα μου, δεν θα πω -ακόμα- το "αχ, τους καημένους μετανάστες... aχ τα έρμα προσφυγόπουλα".

Διερωτώμενος,
Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.