Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Οι καλές ειδήσεις είναι αυτές που αναρτώνται στις ιστοσελίδες των ποδοσφαιρικών blogs, εμείς απλά βάλαμε ένα "άσχετο" video...


Όταν το ποδόσφαιρο απαξιώνει την πολιτική 

« Ευχαριστούμε τον κύριο Κωνσταντόπουλο για την κάλυψη της προεδρίας» Kοινή ανακοίνωση του τρίο του "King George". 

 Ένα μισθό πρόλαβε να πάρει ο επί δεκαετία ηγέτης της Αριστεράς. 

...

"Ψαλιδισμένος" ο Γερουλάνος 

Τριπλή ήττα Γερουλάνου: δεν πήγε στο Μαξίμου όπως επιθυμούσε διακαώς (επικράτησε ο Παμπούκης), έχασε τον αθλητισμό από Λοβέρδο-Αηδόνη, χάνει και την ΕΡΤ από τον Χυτήρη.

Του μένει ως παρηγοριά ο ΟΠΑΠ.  ...

"Κάθε συσχέτιση με βοτανικό, γήπεδο και άλλα ... είναι δικές σας σκέψεις και εκ των προτέρων διαψεύδονται... ως ανίσχυρα επιχειρήματα να επιβεβαιωθούν... "
από προβοκάτορα
Άσχετο;  Aν δεν του βγεί ο Βοτανικός

"Tη βιωσιμότητα του ΟΑΚΑ διαχρονικά, με την ανάπτυξη πολλαπλών δράσεων", έθεσε ως στόχο ο νέος υφυπουργός Αθλησης, Χρ.Αηδόνης. - Μήπως η "Παναθηναϊκή Πολιτεία" του Ανδρέα Βγενόπουλου, εξυπηρετεί τον κυβερνητικό στόχο;
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.