Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Eπαφές Παπανδρέου με τους υποψηφίους περιφερειάρχες. Ποιοι "κλείδωσαν" - Όλα τα ονόματα

 Σχετικά: Να παραιτηθούν και να διαγραφούν όσοι αρνηθούν να είναι υποψήφιοι... Από τον Νικόδημο Παντελάκη 
Μάζεψε τα πράγματά της η Κατερίνα Μπατζελή από το υπουργείο... Από τον Κώστα Ζωγράφο
Κυριακή κοντή γιορτή…
Τις επαφές με τους υποψήφιους περιφερειάρχες που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Νοεμβρίου ολοκληρώνει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Στο πλαίσιο των επαφών του για τις περιφέρειες, ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με την Κατερίνα Μπατζελή, τον Απόστολο Κατσιφάρα, Γιάννη Μαγκριώτη, τον Μιχάλη Τιμοσίδη, τον Πάρη Κουκουλόπουλο, την Άντζελα Γκερέκου, ενώ συμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε και με τον πρωην υπουργό Σταύρο Μπένο για την Περιφερεια Αττικής, αλλά αρνήθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πει τελικά το ναι, η Κατερίνα Μπατζελή για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Μιχάλης Τιμοσίδης για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και ο Απόστολος Κατσιφάρας για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Τους ενδοιασμούς για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ξεπερνά και η Άντζελα Γκερέκου
Μετά την άρνηση του Πάρι Κουκουλόπουλου για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Γιώργος Παπανδρέου στράφηκε προς τον έτερο βουλευτή Αλέκο Αθανασιάδη, τον οποίο και συνάντησε χθες. 
Ο Γιάννης Μαγκριώτης επιμένει στην άρνηση του για την Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας.
Στην Περιφέρεια Ηπείρου υποψήφιος θα είναι ο Βαγγέλης Αργυρής, στην Περιφέρεια ...
Κρήτης η μάχη δίνεται ανάμεσα στον Σταύρο Αρναουτάκη και την Βαγγελιώ Σχοιναράκη, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Μαχαιριδης και στην Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η Ελπίδα Τσουρή.


Ανοιχτό παραμένει το παιγνίδι στην περιφέρεια Θεσσαλίας με την Ροδούλα Ζήση και τον Αποστόλη Παπατόλια να συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ στην Περιφέρεια Αττικής όλα είναι ανοιχτά και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν προγνωστικά


Ένα μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η στάση του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου εκεί κατεβαίνει ως ανεξάρτητος ο Πέτρος Τατούλης


Όμως ενώ όλοι αναμένουν την Κυριακή προκειμένου να δουν ποιοι θα είναι τελικά αυτοί που θα διεκδικήσουν μια θέση «μικρού Πρωθυπουργού», σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης, το «πακέτο» της Κυριακής δεν θα περιλαμβάνει και τους υποψήφιους αντιπεριφερειαρχες.


Αυτοί θα οριστούν από τους υποψήφιους περιφερειάρχες την επόμενη εβδομάδα και εφόσον έχουν προηγηθεί διαβουλεύσεις σε τοπικό επίπεδο.
Η πρακτική αυτή όπως αναφέρουν αυτοδιοικητικά στελέχη του κινήματος στην Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση, ενδέχεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και κόντρες σε τοπικό επίπεδο.
Σε περίπτωση που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ανακοίνωνε την Κυριακή και τους περιφερειάρχες κανείς δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει τις επιλογές. 
Εντωμεταξύ το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε τα ονόματα 77 ακόμη υποψήφιων δημάρχων που στηρίζει
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.