Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Η κοινωνική πολιτική άξονας της «Δημοτικής Συνεργασίας Eλληνικού Αργυρούπολης»

Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Ελληνικού πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης» τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Πολίτες από την Αργυρούπολη κα το Ελληνικό συγκεντρώθηκαν από νωρίς για να ακούσουν τον επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστο Κορτζίδη.
Κύριος άξονας της «Δημοτικής Συνεργασίας» θα είναι η εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής. Προς την κατεύθυνση αυτή, ο Χρήστος Κορτζίδης ανακοίνωσε πως δε θα υπάρξει καμία περαιτέρω επιβάρυνση των δημοτών αντίθετα θα υπάρξει σταδιακή μείωση στα χρήματα που πληρώνουν στο Δήμο.

Σε πρώτο πλάνο και η σύσταση ομάδων εργασίας που θα εργαστούν στους τομείς του περιβάλλοντος, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού, της κοινωνικής μέριμνας και υγείας. Επίσης θα υπάρξει ομάδα νεολαίας η οποία θα δουλέψει ώστε να υπάρξει στοχευμένη παρέμβαση στα ζητήματα που αφορούν τους νέους.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.