Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Mπράβο υφυπουργάρα, που με τα ίδια χαλασμένα...τούβλα, θα χτίσεις ...νέο οικοδόμημα

 
Ο Δόλλης και οι δόλιοι: ''Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε τα καπάκια'' (του ΣΑΕ...)
-  Το ΣΑΕ (''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'', η κυβερνητική οργάνωση της Ελλάδας) κατοχυρωμένο και... ''συνταγματικά'', δεν είναι καν εταιρία στην Ελλάδα (νομικό πρόσωπο), αλλά ''οργάνωση- μαϊμού'', τα κρατικά χρήματα διοχετεύονται στις περιφέρειες ανά την υφήλιο και στο προεδρείο του ΣΑΕ, μέσω άλλης εταιρίας, το ''Ιδρυμα Απόδημου Ελληνισμού''.
-  Οι κρατικοδίαιτοι τυχοδιώκτες βρήκαν τον ''άνθρωπό'' τους (τον δόλιο Δόλλη) γιά να συνεχίσουν τις πολιτικές (και μη) απάτες στο όνομα των Απόδημων, με την νεκρή Οργάνωση ΣΑΕ (Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού), που έχει στοιχίσει 75-80 εκατομ. ευρό στους 'Ελληνες φορολογούμενους, γιά το απόλυτο τίποτα, δηλ. ''πανηγύρια''.
-  Με ωραιοποιημένα λόγια γιά ''αναδιοργάνωση'', θέλουν να διατηρήσουν την μεγάλη απάτη, το ΣΑΕ.
-  Συνεδριάζουν 1-2 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη, γιά να βρουν νέους τρόπους να κοροϊδεύουν την Ομογένεια.
-  Μαζί και ''το τσίρκο'', η...

Επιτροπή της Βουλής γιά Απόδημους, δηλ. διήμερο ταξιδάκι αναψυχής στην Θεσσαλονίκη, γιά να συμμετάσχουν, τα μέλη της, όπως το συνηθίζουν, στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού που πληρώνει και στην διαχρονική κυβερνητική -15 χρόνια- κοροϊδία των Απόδημων.
-  Θα εγκρίνουν προϋπολογισμό γιά 2011, χωρίς...απολογισμό γιά 2010 και 2009. (Η Ελλάδα έχει...εισαγγελείς;)
Πρόεδρος Ταμβάκης και ταμίας Δημητρίου, ζητούν ''απαλλαγή ευθυνών'' Διοικ. Συμβούλιου, γιά τις κομπίνες που έγιναν στην θυγατρική του ΣΑΕ -μη κυβερνητική Οργάνωση ''ΔΕΣΜΟΣ''. (Η Ελλάδα έχει...εισαγγελείς;)
Yφυπουργέ Εξωτερικών Δόλλη, επειδή μιλάτε γιά ''διαφάνεια'' (και πρώτος ο πρωθυπουργός) θα ζητήσετε 'Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) γιά να μάθουμε με τι δικαιολογητικά λαμβάνουν οι ΣΑΕριτζήδες εκατομ. ευρό κάθε χρόνο -και πως τα ξοδεύουν- γιά να ''παραμυθιάζουν'' τους Απόδημους, οι οποίοι ακούν γιά ΣΑΕ και λένε ''άλλη μιά ελληνική κυβερνητική κομπίνα'';
(Η Ελλάδα έχει...εισαγγελείς;)
-  Δεν θα γίνει η ''παγκόσμια συνέλευση'' τον Δεκέμβριο '10, διά ''βοής'' θα παραμείνει το ίδιο προεδρείο.
H μόνη λύση -μονόδρομος- θα ήταν (αν ο υφυπουργός δεν ήταν και αυτός ''λαμόγιο''), αφού λήγει η θητεία των άχρηστων ΣΑΕριτζήδων, να οριστούν 8-10 έντιμοι της Ομογένειας, χωρίς πληρωμές από το Δημόσιο, γιά 1 χρόνο, γιά να ''καθαρίσουν'' την σαβούρα πριν την επόμενη ''παγκόσμια Συνέλευση'', ώστε το ΣΑΕ, αντί γιά κλειστή λέσχη ολίγων κρατικοδίαιτων τυχοδιωκτών και των ''νταβατζήδων'' τους διεφθαρμένων Ελλήνων πολιτικών, να μετατραπεί σε ανοιχτή Οργάνωση, με ουσιαστική συμμετοχή των Απόδημων Ελλήνων. Το ΣΑΕ, μετά 15 χρόνια και 75-80 εκατομ. ευρό κρατικό χρήμα, εκπροσωπεί μόνο ένα ποσοστό 4-5% των Απόδημων.
-  Ο απόδημος Ελληνισμός καθολικά δεν θέλει το ΣΑΕ, αλλά οι 'Ελληνες πολιτικοί το διατηρούν (λέτε να έχουν μίζες και από τα κονδύλια γιά ΣΑΕ, εκτός τα ταξίδια τους στο εξωτερικό, δήθεν γιά τους Απόδημους;)
-  Ο ελληνικός λαός συνήθισε να πληρώνει ''Μακεδονία Παλάς'', αεροπορικά εισιτήρια κ.ά., γιά να ''συνεδριάζουν'' στην Θεσσαλονίκη οι τυχοδιώκτες της Ομογένειας, με το μηδενικό έργο-προσφορά.
-  Το ΣΑΕ το ''πέθανε'' ο Γρηγόρης Νιώτης ως υφυπουργός Εξωτερικών, στην... ιδρυτική του Συνέλευση στα 1995 στην Θεσσαλονίκη, με την δημόσια καλπονοθεία που έκανε, επιβάλλοντας γιά πρόεδρο τον 'Αντριου 'Αθενς.
-  Ο ΣΑΕάρχης ΗΠΑ, ποιό ΣΑΕ εκπροσωπεί, αφού η πλειοψηφία των εκλεγμένων μελών του περιφερειακού Συμβούλιου ΣΑΕ ΗΠΑ, αποφάσισε -μήνες πριν- την αναστολή της λειτουργίας του;

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.