Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Η νέα εποχή της διαμαρτυρίας: Tony Blair meets his egg throwing fanclub... Στοιχίζει ακριβά... αλλά αποφέρει και τον ανάλογο ΦΠΑ στο κάθε κράτος

Tony Blair pelted with eggs and shoes at book signing

"...Αψιμαχίες ξέσπασαν μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στην πρώτη δημόσια υπογραφή για τα απομνημονεύματά του Τόνι Μπλερ, με τα παπούτσια και τα αυγά εκσφενδόνισε κατά του πρώην πρωθυπουργού.

Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν και κατηγορήθηκε για δημόσια αδικήματα Για το ρόλο τους στη διαμαρτυρία σήμερα το πρωί έξω από βιβλιοπωλείο Eason για O'Connell Street στο Δουβλίνο, στην Ιρλανδία, στην οποία συμμετείχαν αντιπολεμικές διαδηλωτές και ο IRA Συνέχεια ουδέτερες Ρεπουμπλικανικό Σιν Φέιν, οι οποίοι αντιτίθενται στην ειρηνευτική διαδικασία στη Βόρειο Ιρλανδία..."

liarpoliticians | September 04, 2010
Tony Blair meets his fan club at a book signing in Ireland. He manages to avoid the eggs and shoes - just about.

Recorded from Sky News, 04 September 2010.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.