Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ομογενείς, θαυμάστε τον... ''αρχιεπίσκοπο Αμερικής'' Δημήτριο 19 Οκτωβρίου (Τρίτη και...κρυφά) ορκίζει το...Συμβούλιο Ομοσπονδίας του ''γκέττο'' Ν.Υ.

Σχετικό: Αμετανόητος ο Βαρθολομαίος, συνεχίζει την αντεθνική τουρκοποίηση των Ιεραρχών
'Ελληνες, φυλαχτείτε...Oι μητροπολίτες μας έγιναν...Τούρκοι! (τα ονόματά τους
Ο ''οικουμενικός'' συνειδητά παραπλάνησε τους Ιεράρχες των Επαρχιών του. Τους έχει γεμίσει ψέματα ότι θα γίνουν...πατριάρχες!
O ευρισκόμενος σε μόνιμη αφασία, μη έχοντας επαφή με την Ομογένεια, δηλ. το ''ποίμνιο'', Δημήτριος, θέλει να ξεπεράσει τον μακαριστό Ιάκωβο, ο οποίος δεν τόλμησε να ορκίζει ο ίδιος επί δικτατορίας, τo Συμβούλιο της Οργάνωσης (αν και τότε οι βασιλοχουντικοί της δεν ήταν και τραμπούκοι) κι έστελνε τον επίσκοπο Μελόης (κατά κόσμον Καραμήτσο), γιά ν' αποφεύγει το (Μαλαφούριο, βασικά) ''κράξιμο'' ή γιαούρτωμα σε καμιά εκκλησία. 

Ο τώρα αρχιεπίσκοπος, ορκίζει βασιλοχουντικούς, τραμπούκους, καταχραστές, εκβιαστές κλπ., επειδή τον βολεύει η πολιτική του ''διαίρει και βασίλευε'' και το ''μπάχαλο'' στην ημιδιαλυμένη Ομοσπονδία... Και γιατί στα κρυφά και απόγευμα; 

Φοβήθηκε το ''κράξιμο'' Κυριακή, μετά την λειτουργία; 
Σε απλά ελληνικά: Πως ο Ελληνισμός στις ΗΠΑ να σεβαστεί έναν αρχιεπίσκοπο, όταν αυτός ''ευλογεί'' και συμπορεύεται με τραμπούκους, φασίστες, εκβιαστές, καταχραστές κλπ, που ευτελίζουν με τις πράξεις τους την Ομογένεια N. Υόρκης;

Πιθανά να το κάνει γιά τον ''θεσμό'' (αλλά και τα ''μπορντέλα'' θεσμός είναι). 
Ο Δημήτριος αποδεικνύει στην πράξη αυτό που η Ομογένεια γνωρίζει άριστα:
Καθιερώθηκε ως ο αφελληνιστής του Ελληνισμού (Παιδεία) και ουσιαστικά είναι μόνο...''εσπράκτορας'' της ''μητρικής επιχείρησης'', δηλ. του φιλοχρήματου Πατριαρχείου, που ελάχιστα ενδιαφέρεται γιά τον Ελληνισμό.

Αυτή η Ομοσπονδία έχει από όλα: Κλεψιές, απάτες, σκάνδαλα, τραμπούκους, εκβιαστές, πλαστογράφους, απατεώνες, βασιλοχουντικούς, ΝεοΔημοκράτες-ΠΑΣΟΚους λαμόγια, 'ραβίνους', ξυλοδαρμούς, επισκέψεις αστυνομίας, βρισίδι, χαφιέδες, 'αδελφές', μονιμο...αρχι-μανδρίτη, αυθεντικό ποντιακό ανέκδοτο γιά πρόεδρο κ.ά.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.