Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 23


Γράφει ο Σπίθας

Η ζωή Γιώργο μου δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα και να αγιάσεις.
Αφού έγραψες το προσχέδιο του προϋπολογισμού, που θα αλλάξει σε 1,5 μήνα και κατηγόρησες την Νέα Δημοκρατία ότι φταίει για την νέα αναθεώρηση-αύξηση του Ελλείμματος, έφυγες για την Αμερική για να τα πεις με το μεγάλο αφεντικό τον διευθυντή του ΔΝΤ τον Ντομινίκ Στρος Καν.
Άφησες πίσω σου να προσέχουν το μαγαζί τον Φίλιππο (Σαχινίδη) και τον Μήτσο (Κουσελά). Αυτοί όμως την έκαναν την πατάτα τους. Ανακοίνωσαν τον πληθωρισμό του Σεπτεμβρίου άμα τη απουσία σου.
Και αυτός ο άτιμος δεν λέει να πέσει. Αντίθετα, πάλι προς τα πάνω πήγε.
Τώρα πως γίνεται σε συνθήκες μειωμένης ζήτησης και λιανικής κατανάλωσης να αυξάνεται ο πληθωρισμός,  δεν μας το εξήγησες. Σύμφωνα πάντα με την λογική σου θα έπρεπε να μειώνεται αλλά αυτός εκεί συνεχίζει να αυξάνεται.
Τι να φταίει; Τι να φταίει;
Μήπως, λέω μήπως, η πολιτική σου που δεν βοηθάει να πέσουν οι τιμές (έλλειψη ρευστότητας, υψηλά λόγω spread επιτόκια κλπ).
Όμως τώρα είσαι απών και άρα δεν γράφουμε τίποτε για εσένα έως ότου επιστρέψεις.
Θα σου εξηγήσουμε όταν επιστρέψεις από τις ΗΠΑ.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.