Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 34

Γράφει ο Σπίθας

Εμείς τα είπαμε (Σπίθας 26 Σεπτεμβρίου), ότι όπως στην Γαλλία που η Δεξιά σήκωσε το μεταναστευτικό για να αποπροσανατολίσει τους Γάλλους από την ψήφιση του ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού νομοσχεδίου, έτσι και στην Ελλάδα θα γίνει το ίδιο για να αποπροσανατολιστεί μερίδα της κοινής γνώμης από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Εμείς τα είπαμε και δικαιωθήκαμε.
Επεισόδια στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονος μεταξύ κατοίκων της περιοχής και του Αλέκου Αλαβάνου, και της Ελένης Πορτάλιου, που περιόδευαν στην περιοχή. Ο λόγος η αντίθεση των κατοίκων της περιοχής στις φίλο-μεταναστευτικές θέσεις των Αλέκου Αλαβάνου και Ελένης Πορτάλιου, λόγω της εγκληματικότητας που ανθεί στην εν λόγω περιοχή και αποδίδεται από μερίδα των κατοίκων της περιοχής σε συμμορίες αλλοδαπών.
Εκκωφαντική η απουσία της αρμόδιας υφυπουργού κ. Άννας Νταλάρα-Ραγκούση από την σχετική ειδησεογραφία.
Τι να πει άλλωστε;
Καλά δουλεύει η φάμπρικα 15 ημέρες πριν τις εκλογές…
Θα οξυνθεί και άλλο το πρόβλημα. Θα γίνει πρώτο θέμα στα βραδινά δελτία ειδήσεων. Θα κατακρεουργηθεί επικοινωνιακά η εκτός ΚΚΕ κομμουνιστική αριστερά και μετά θα εμφανιστούν τα ΜΑΤ να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, λίγες ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές…
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.