Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κυβέρνηση ΡΑΓΚΟΥΣΗ: Συνεδρίασε το Υπουργικό Συμβούλιο!...

Γράφει το Ζιζάνιο

Συνεδρίασε στις 18 Οκτωβρίου το Υπουργικό Συμβούλιο.
Θέμα το  νομοσχέδιο για τον κινηματογράφο, που παρουσίασε ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος. Αυτή η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου συνέπεσε με την επέτειο της νίκης του ΠΑΣΟΚ στις 18 Οκτωβρίου 1981 και την ημερομηνία γέννησης της μεγάλης ηθοποιού κ. Μελίνας Μερκούρη.
Ως εδώ καλά… όπως επίσης καλά είναι και τα όσα ανακοινώθηκαν από τις τοποθετήσεις των κ.κ. Υπουργών σχετικά με τα όσα περιέχονται στο σχετικό υπό συζήτηση νομοσχέδιο.
Εκείνο που διέφυγε από τους φωστήρες της κυβερνητικής προπαγάνδας ήταν ότι εχθές ήταν η επέτειος δύο τραγικών γεγονότων: των γενεθλίων του Κ. Μητσοτάκη και του κραχ του 1929 στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Γιάννη (ΡΑΓΚΟΥΣΗ), ο Ανδρέας και η Μελίνα είχαν την θεία ευλογία και μπορούσαν να περιφρονούν τις προκλήσεις της μοίρας. Εσύ όμως θα το αντέξεις να συνεδριάζεις τέτοιες μαύρες ημερομηνίες;
Να μου το θυμηθείς… εσύ ούτε μέχρι το ΠΑΣΧΑ δεν θα πας, αν συνεχίσεις να περιφρονείς την μοίρα. 

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.