Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ: «Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ

Συντάχθηκε απο τον Νίκο Τζιγκουνάκη
`
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2011 ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ»

« Η κυβέρνηση Παπανδρέου βουλιάζει με κάθε νέα κίνησή της την Ελλάδα στον βούρκο. Με τον προϋπολογισμό του 2011 οι Δαπάνες για Αποδοχές και Συντάξεις μειώνονται κατά -1,4% από το σημερινό απαράδεκτα χαμηλό επίπεδό τους.
Οι Δαπάνες για Ασφάλιση, Περίθαλψη και Κοινωνική Προστασία μειώνονται κατά -1,7%. Οι Λειτουργικές Δαπάνες μειώνονται κατά  -5,5%. Οι μόνες δαπάνες που αυξάνονται είναι για τα Εξοπλιστικά Προγράμματα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατά 6,7%. Ντροπή. Με τις άγριες στερήσεις του ελληνικού λαού και της νεολαίας, με ξένα χρήματα, ο Γ. Παπανδρέου πληρώνει τη συναλλαγματική για τα βραβεία που παίρνει από την Μέρκελ και τον Σαρκοζί.»

ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

"Η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν είναι μόνο μια κυβέρνηση παράδοσης στους ξένους,
είναι και μια κυβέρνηση δειλίας και φυγομαχίας. Μόνο έτσι εξηγείται το γεγονός ότι το Υπουργείο Οικονομικών δεν έστειλε στο Συμβούλιο της Επικρατείας τις θέσεις του ελληνικού δημοσίου για την προσφυγή ενάντια στο μνημόνιο των συνδικαλιστικών οργανώσεων. Για να επιτύχει την αναβολή, όπως κάνουν οι μικροαπατεώνες που κρύβονται".
ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΕ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΑΞΙ
Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ
Ο Αλ. Αλαβάνος θα περιοδεύσει αύριο το βράδυ (5/10/2010) από τις 22.00 μέχρι τις 24.00  σε  πιάτσες των ταξί.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.