Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Αργυρούπολης για την στήριξη του Χρήστου Κορτζίδη

 Με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας στηρίζουμε τον Χρήστο Κορτζίδη για Δήμαρχο του ενιαίου Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης.

Στηρίζουμε έναν προοδευτικό, αποδεδειγμένα πετυχημένο και αγωνιστή Δήμαρχο, με θετικότατο έργο κατά την παρούσα θητεία του στο Ελληνικό. Η επιλογή μας αυτή είναι καθαρά αυτοδιοικητική και όσοι από τους υπογράφοντες θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ», δεν θα αναλωθούν σε προσωπικό προεκλογικό αγώνα για την δική τους εκλογή.  

Η στήριξη του Χρήστου Κορτζίδη είναι χωρίς τις συνήθεις «αυτοδιοικητικές συναλλαγές» και τα «προαπαιτούμενα».
Στηρίζουμε το ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ  του ενιαίου Δήμου και όχι το Δήμαρχο της Αργυρούπολης ή το Δήμαρχο του Ελληνικού, απαντώντας σε αυτούς που θέτουν αφελή διλλήματα στους δημότες γιατί δεν διαθέτουν πολιτικό λόγο και επιχειρήματα.
Στηρίζουμε τον Χρήστο Κορτζίδη γιατί αντί να αυξήσει, διατήρησε τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, σε κατοικίες και καταστήματα, στα ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ενώ επέκτεινε το πρόγραμμα καθαριότητας και διαχείρισης των απορριμμάτων, σε αντίθεση με την Αργυρούπολη των υψηλών δημοτικών τελών και της πλημμελούς καθαριότητας.
Στηρίζουμε τον Χρήστο Κορτζίδη γιατί ως Δήμαρχος του Ελληνικού ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, σε αντίθεση με την Αργυρούπολη όπου επιβάλλονται και  μάλιστα συνεχώς αυξανόμενα. ...


Στηρίζουμε τον Χρήστο Κορτζίδη γιατί παρέχει στους Δημότες του, ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ και ΑΘΛΗΤΙΚΑ προγράμματα όπως και δωρεάν πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών για τα παιδιά (CAMP για 600 παιδιά), σε αντίθεση με την Αργυρούπολη.
Στηρίζουμε τον Χρήστο Κορτζίδη γιατί παραδίδει ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ παρά την κοινωνική πολιτική που ασκεί, σε αντίθεση με την ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ των τροφείων και των ακριβοπληρωμένων από τους δημότες πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων.
Στηρίζουμε τον Χρήστο Κορτζίδη γιατί με τους αγώνες του πέτυχε  την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στην πλαζ του Ελληνικού που αποτελεί άλλωστε και τη μοναδική ελεύθερη οργανωμένη πλαζ.
ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ, ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ.
Ανήκοντας σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, καλούμε τους δημότες του ενιαίου Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης να στηρίξουμε όλοι μαζί, από την πρώτη Κυριακή, τον Χρήστο Κορτζίδη, τον Δήμαρχο που αναμφισβήτητα έχει πετύχει στο έργο του και έχει αποδείξει ότι και αγωνιστικότητα διαθέτει αλλά και θέτει τον πολίτη στο κέντρο του ενδιαφέροντος της Δημοτικής Αρχής.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΤΖΙΔΗ. «Υπερψηφίζουν και προωθούν» όσους θα μπορούσαν να τους εξασφαλίσουν το κατάλληλο περιβάλλον για  σίγουρο κέρδος. Ο Δήμαρχος όμως θα πρέπει να μπορεί να αντιμετωπίσει, με εντιμότητα και με γνώμονα μόνο το συμφέρον των πολιτών, τα μεγάλα θέματα του ενιαίου Δήμου, μερικά από τα οποία είναι: 1)Το θέμα του Μητροπολιτικού Πάρκου στο πρώην αεροδρόμιο για την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών της Αττικής σ’ αυτό. 2)Η απόδοση στο Δήμο της διαχείρισης της πλαζ του Αγίου Κοσμά και η απομάκρυνση όλων των παράνομων χρήσεων (νυκτερινά κέντρα, πίστα καρτ κλπ) και η απόδοσή τους για χρήση από το Δήμο . 3)Η υπεράσπιση των ελεύθερων  χώρων, η ανάπλαση τους και τελικά η διαχείριση τους από το Δήμο. 4)Η προστασία του Υμηττού από τις διεκδικήσεις καταπατητών. 5)Η αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του νέου ενιαίου Δήμου μας, κ.α.
Τα παραπάνω μπορούν να γίνουν πράξη με Δήμαρχο μόνο τον Χρήστο Κορτζίδη.
Ας σταματήσουν τα πειράματα, οι αυτοσχεδιασμοί και οι λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει χώρος για μια ακόμα χαμένη, κρίσιμη όμως τετραετία.
Καλούμε τους Δημότες και κυρίως την νεολαία, να δώσουν το παρόν στις εκλογές. Η αποχή συμφέρει τους μηχανισμούς και τα παράνομα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα αφού κατά βάση αυτοί που απέχουν είναι αυτοί που αντιδρούν σ’ αυτά τα φαινόμενα.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ:

-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Παιδίατρος)
-ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
-ΚΟΜΗ ΜΑΤΣΑΓΚΟΥ ΕΡΜΙΝΑ (Δημοτικός Υπάλληλος)
-ΤΖΙΓΚΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (Εκδότης της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»)
-ΚΑΛΛΙΟNΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Δικηγόρος-Συγγραφέας)
-ΣΙΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
-ΚΟΜΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
-ΖΟΥΜΠΟΥ ΜΑΡΙΑ
-ΟΡΟΥΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
-ΝΙΦΟΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
-ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
-ΜΑΤΣΑΓΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
-ΜΑΤΣΑΓΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.