Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Κυβέρνηση ΡΑΓΚΟΥΣΗ... Η μητέρα των Μαχών στην Πελοπόννησο!...

 Γράφει το Ζιζάνιο

Είναι γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ διαθέτει μεγάλο αριθμό ικανών πολιτικών στελεχών εν εφεδρεία. Τις επιστρατεύει λοιπόν όταν υπάρχει ανάγκη να κερδηθεί μία κρίσιμη μάχη. Ως γνωστόν άλλωστε οι πόλεμοι από τις εφεδρείες κερδίζονται.
Μία από τις πιο κρίσιμες μάχες των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι αυτή στην Πελοπόννησο, όπου το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τον Π. Τατούλη, εκλεκτό του ΛΑ.Ο.Σ και του Γ. Καρατζαφέρη, αλλά και της Ν. Μπακογιάννη και τέως υπουργό της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή.
Είναι απολύτως ευνόητο. Μία νίκη του Π. Τατούλη ανοίγει τον δρόμο για μία ακόμα πιο στενή συνεργασία (που μπορεί να φτάσει έως συγκυβέρνηση), μεταξύ του Γιώργου  Παπανδρέου του Γιώργου Καρατζαφέρη και της Ν. Μπακογιάννη.
Γι’ αυτήν την μάχη ο Γιάννης (ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ) επιστράτευσε την χρυσή εφεδρεία του Κινήματος, τον εξ Αρκαδίας καταγόμενο Κ. Λαλιώτη. Δεν γνωρίζουμε αν ο Κ. Λαλιώτης θα δηλώσει παρών σε αυτό το προσκλητήριο. Θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες…
Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι εάν ζούσε ο επίσης εξ Αρκαδίας καταγόμενος αείμνηστος Βαγγέλης Γιαννόπουλος, θα έλεγε με το δικό του αμίμητο ύφος: «Χίτες Ταγματασφαλίτες και Εαμίτες στο ίδιο τσουβάλι μας βάλατε , άντε να χαθείτε παλιό-τενεκέδες ξεγάνωτοι»!
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.