Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η επικαιρότητα απαιτεί σεβασμό στην καπνοαπαγόρευση και επιμονή στην απαίτηση για αποδείξεις!!

Γράφει ο Προβοκάτορας
Γράφουν για "μυστικούς δείπνους", "γεύμα των τεσσάρων" και συναντήσεις κορυφής!!!
Μα είναι δυνατόν να τους πιστέψει κανείς μας;
Η επικαιρότητα απαιτεί σεβασμό στην καπνοαπαγόρευση και επιμονή στην απαίτηση για αποδείξεις!!
Άραγε παραβίασαν τους σχετικούς νόμους;

Αυτά δεν απαντήθηκαν... όσο για τα άλλα... τα υποψιαζόμαστε...

 ...γιατί όλα τα ΜΜΕ είναι ΠΑΣΟΚ!!(athens.indymedia)
Μια φωτογραφία από το blog fimotro που δημοσιεύεται σήμερα δείχνει τον Ραγκούση και Πεταλωτή σε δείπνο με τους Ψυχάρη και Μεμή (ΔΟΛ και κυριακάτικο Βήμα) για να  συμφωνήσουν τη στήριξη και συνέχιση της προπαγάνδας υπέρ του ΠΑΣΟΚ και του μνημονίου!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ (fimotro)
Η φωτογραφία (κλικ) που βλέπετε είναι μια φωτογραφία που κρατήσαμε για δυο εβδομάδες στο αρχείο μας, αλλά αποφασίσαμε να τη δημοσιεύσουμε σήμερα το πρωί. Η φωτογραφία τραβήχτηκε την προπερασμένη Τρίτη στον "Παπαδάκη" της οδού Φωκυλίδου. Είναι το ρεστοράν που προτιμάει ο Ραγκούσης γιατί το έχει η Παριανή Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Στην συνάντηση διακρίνονται τέσσερα πρόσωπα. Ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Γ. Πεταλωτής, ο Στ. Ψυχάρης και ο διευθυντής του Βήματος και του Βήματος της Κυριακής Χρ. Μεμής. Στην συνάντηση "έκλεισε" -εκτός των άλλων- το άρθρο του Γ. Παπανδρέου στο Βήμα της τελευταίας Κυριακής. Στην συνάντηση επίσης συζητήθηκαν οι εξελίξεις στα ΜΜΕ.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.