Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Εβραίοι 1943 = Παλαιστίνιοι 2010 - Οι ομοιότητες των πρακτικών του γερμανικού ναζιστικού στρατού κατά το εβραϊκό ολοκαύτωμα με αυτές των δυνάμεων του κατοχικού στρατού του Ισραήλ ενάντια στον Παλαιστινιακό Λαό σε ένα εκπληκτικό φωτογραφικό αφιέρωμα!


Πριν πάνω από 60 χρόνια, μια βάρβαρη πρακτική εξόντωσης ανθρώπων, υπήρξε ένα από τα περισσότερο τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα...
Αλλά και σήμερα, με τις εικόνες που ακολουθούν, περιγράφονται με γλαφυρότητα επίσημα ιστορικά γεγονότα.
Τα εγγόνια όσων επέζησαν από το ολοκαύτωμα του 2ου παγκόσμιου πολέμου, κάνουν στους Παλαιστίνιους, ότι έγινε σε αυτούς, από τους Γερμανούς ναζί.
Ανέγερση τοίχων και περιφράξεων, για τον περιορισμό ανθρώπων σε φυλακές.
Σημεία ελέγχου, για τον περιορισμό της ελεύθερης διακίνησης ατόμων.
Συλλήψεις και εκτελέσεις.
Καταστροφές κατοικιών.
Σε όλα τα αμερικάνικα ιστορικά βιβλία και εγκυκλοπαίδειες (καθώς και σε αντίστοιχα βιβλία κάποιων δυτικών χωρών), θα βρείτε την ασπρόμαυρη φωτογραφία, που απεικονίζει ένα ισραηλινό αγόρι με τα χέρια ψηλά, και στρατιώτες ναζί με τα όπλα στραμμένα εναντίον του και εναντίον της οικογένειάς του, να τους απομακρύνουν από το σπίτι τους.
Λοιπόν σήμερα... οι Ισραηλινοί εφαρμόζουν την ίδια τακτική.
Παρακαλώ προωθήστε το.... Η γενοκτονία μπορεί, και πρέπει να σταματήσει...

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.