Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΙ: ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ 221 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Β΄ ΓΥΡΟΥ

 Ισχυρή παρουσία ανεξάρτητων συνδυασμών στο β΄ γύρο των εκλογών καταγράφει η λίστα με τις 221 αναμετρήσεις σε όλη της χώρα που παρουσιάζει σήμερα η aftodioikisi.gr.
Συγκεκριμένα, σε 159 από τις αναμετρήσεις (ποσοστό 72%) συμμετέχουν ανεξάρτητοι συνδυασμοί, ενώ στις 32 κατηγορίες αναμετρήσεων που προκύπτουν από τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών πρώτη και με διαφορά είναι η κατηγορία όπου τη «μάχη» του β΄ γύρου δίνουν δύο ανεξάρτητοι συνδυασμοί. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συγκεκριμένη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται 57 δήμοι έναντι 42 στην κατηγορία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, 31 ΠΑΣΟΚ εναντίον ανεξάρτητου συνδυασμού και 20 ΝΔ εναντίον ανεξάρτητου συνδυασμού.

Παράλληλα από τους 221 Δήμους της χώρας που οδηγούνται σε β’ γύρο, στους 121 (ποσοστό 58,3% επί του συνόλου) την κούρσα οδηγούν ανεξάρτητοι δήμαρχοι, εκ των οποίων οι 13 προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, οι 9 από τη ΝΔ και 2 από τη ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Υποψήφιοι δήμαρχοι που έχουν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ ήρθαν πρώτοι σε 56 δήμους έναντι 42 όπου κέρδισαν οι αντίστοιχοι της ΝΔ, ενώ σε δύο δήμους νικητές αναδείχθηκαν υποψήφιοι του ΣΥΝ.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.