Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 53

Γράφει ο Σπίθας
Έδωσες πήρες, εμφανίσθηκες λοιπόν…
Να μας πεις τα δυσάρεστα του νέου προϋπολογισμού. Για την ταμπακιέρα όμως τίποτε. Μόνο για τα νέα μέτρα μας είπες. Μην νομίζεις όμως ότι ξεχάσαμε τα παλιά. Σε αφήνουμε να ξεθαρρέψεις λιγάκι και μετά εδώ είμαστε. Δεν ξεχνιόμαστε!
Όσο για τον άλλο μέλος του διδύμου... την υφυπουργό εργασίας. Εδώ δεν έχουμε να πούμε πολλά. Απλά ότι είχαμε σήμερα επεισόδια και στην Πλατεία Αττικής και στην Πλατεία Κοτζιά εναντίον μεταναστών. Δεν θέλουμε και δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο. Γιατί συνήθως τα Τήλε-δικαστήρια τους μετανάστες καταδικάζουν και εμείς δεν είμαστε ούτε Τήλε-δικαστές ούτε δικαστές.
Αυτό που ενδιαφέρει τον καθένα είναι να ζει και να εργάζεται σε ειρηνικό περιβάλλον. Και κοινωνική ειρήνη χωρίς πολιτική ισονομία και οικονομική ευμάρεια για όλα τα μέλη του κοινωνικού συνόλου, δεν υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων.
Άρα κοιτά τι θα κάνεις με αυτές τις ταλαιπωρημένες ψυχές που στοιβάζονται στο κέντρο των Αθηνών από τα πέρατα του κόσμου, γιατί από ότι καταλαβαίνω άρχισαν να κάνουν κουμάντο οι μουλάδες.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.