Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 55

Γράφει ο Σπίθας
 Γιώργο, σήμερα αναστήθηκες και πήγες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οπότε ξανά αρχίζουμε…
Έφαγες ξύλο από την Λούκα, σε έδειρε ανηλεώς η Τρόικα και από πάνω σε έβαλαν και σε επιτροπεία, αφού βλέπεις το Αφεντικό μόνο παρουσία του Παπαδήμου. Τι άλλο θέλεις για να είσαι ψυχολογικά πεσμένος. Πρόσεχε γιατί αυτό φαίνεται και από την τηλεόραση και ρίχνεις το ηθικό των οπαδών, που μόλις είχαν αρχίσει να παίρνουν πάνω τους και ξανά-έπεσαν.
Το χειρότερο όμως, στο φυλάω για το τέλος.
Τα αδέρφια σου, οι πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστές, σε πνίγουν σε μία κουταλιά νερό. Περίμενε μερικές ημέρες και θα δεις. Ούτε  παλαιό-ΠΑΣΟΚ Ανδρέα-Παπανδρεϊκός Τζοχατσοπουλικός να ήσουν!
Γιώργο τι τα ψάχνεις;
Έκανες την βρώμικη δουλειά και τώρα όλοι σε εγκαταλείπουν. Το έχουν αυτό το κουσούρι οι ΠΑΣΟΚ-οι. Να πουλάνε τους ανθρώπους που βγάζουν το φίδι από την τρύπα.
Μην στενοχωριέσαι όμως, ευτυχώς σου έχει απομείνει ο Μήτσος (Κουσελάς), γιατί για τον Φίλιππο (Σαχινίδη) δεν μπορώ να εγγυηθώ. Πολύ στην Μιχαλακοπούλου τον βλέπω να πηγαίνω-έρχεται…

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.