Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Πέντε πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο πλευρό του Στέλιου Παπαθεμελή


Θερμά μηνύματα συμμετοχής στον αγώνα μας έστειλαν πέντε πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον Στέλιο Παπαθεμελή:


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ
Πρώην Βουλευτής και Υπουργός

Αγαπητέ Στέλιο
Ευχαριστώ για την πρόσκληση σου να παραστώ στην εκδήλωσή σου στο Καψής .
Λυπάμαι γιατί θα βρίσκομαι εκτός Ελλάδος.
Δράττομαι της ευκαιρίας να δηλώσω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον αγώνα σου.
Σου εύχομαι από καρδιάς καλή νίκη.

Αγωνιστικά μαζί σου
Αλέκος Δαμιανίδης
 --------------------------------------

ΙΝΤΖΕΣ ΤΑΣΟΣ
Τέως Βουλευτής Θεσσαλονίκης

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές υποστηρίζω εκθύμως και ανεπιφυλάκτως τον Στέλιο Παπαθεμελή ως υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Πρώτον γιατί είναι από τους λίγους πολιτικούς άνδρες εν ενεργεία , ο οποίος σταθερώς , αμετακινήτως και διαχρονικώς υποστηρίζει ολοψύχως τα εθνικά θέματα εντός και εκτός Ελλάδος.
Κατήγγειλε και καταδίκασε το ανθελληνικό και προδοτικό Σχέδιο Ανάν ως λύση δήθεν συμφέρουσα την Κύπρο και τελευταίας ευκαιρίας.
Αντιτάσσεται σε κάθε παραχώρηση εκ μέρους της Ελλάδος προς την Τουρκία χάρη τάχα της ανύπαρκτης Ελληνοτουρκικής φιλίας και της καλής γειτονίας μονομερώς ,και βεβαίως είναι εναντίον της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση προτού λυθούν το Κυπριακό πρόβλημα και Ελληνοτουρκικά.
Υπεραμύνεται του Βορειοηπειρωτικού ζητήματος και διαφωνεί με τις μονόπλευρες παραχωρήσεις και διευκολύνσεις προς την Αλβανία (συνηγορία υπέρ ένταξης στο ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση ), όπου ακόμη οι Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας αμέσως ή εμμέσως καταπιέζονται ,διώκονται , στερούνται της περιουσίες τους (που αφαίρεσε ο Χότζας επί κομμουνισμού ) αλλά και δολοφονούνται (δείτε τελευταία γεγονότα Χειμάρρας).
Τέλος είναι ίσως από τους ελαχίστους , ο οποίος, αταλαντεύτως και αδιαλείπτως, δίδει καθημερινώς την μάχη κατά της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία ή παράγωγό της στο κράτος των ψευτομακεδόνων των Σκοπίων. Τώρα που όλα τα κόμματα , παρά την υφιστάμενη απόφαση τυπικώς , του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών πριν από 10 χρόνια , « Δεν αναγνωρίζουμε κράτος με το όνομα Μακεδονία ή παράγωγό της» τάσσονται υπέρ της ονομασίας των Σκοπίων ως Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό, ο Παπαθεμελής κρατά και επιμένει αμετακινήτως και ανενδότως την πατριωτική θέση « όχι η λέξη Μακεδονία ή παράγωγό της στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων » .
Δεύτερον, γιατί είναι γνήσιο τέκνο από γενεών της μακεδονικής γης και έχει συναίσθηση του γεγονότος αυτού, που τον γεμίζει υπερηφάνεια και του επιβάλλει την επιτέλεση του πατριωτικού καθήκοντος. Είναι πνευματικός καρπός της περιρρέουσας πολιτισμικής ατμόσφαιρας τής αείποτε πολυάνθρωπης , μεγάλης και πνευματικώς ανθούσας Πόλης, της Θεσσαλονίκης .Γνωρίζει την ιστορία της Πόλης του σε βάθος. Κατέχει τα προβλήματα και τις ανάγκες τού σήμερα. Συνεπώς ξέρει και τις προσήκουσες λύσεις .Άλλωστε χωρίς να γνωρίζεις το χθες και το σήμερα της Πόλης , δεν μπορείς να οραματίζεσαι το μέλλον της.
Τρίτον, γιατί επί τριάντα χρόνια και πλέον και ως βουλευτής και ως Υπουργός τίμησε την ψήφο των Θεσσαλονικέων και την πόλη της Θεσσαλονίκης και εξήλθε τουλάχιστον μέχρι σήμερα ανεπίληπτος ακόμη και υποψίας διαφθοράς, τώρα ιδίως που το άθλημα αυτό στην πολιτική είναι σχεδόν καθολικός κανόνας.
Τέταρτον, γιατί είναι ο μόνος πράγματι αδέσμευτος και ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος , χωρίς κομματικές δουλείες και κάθε είδους δεσμεύσεις σε οικονομικά ή άλλα συμφέροντα. Όλοι οι άλλοι που διαλαλούν την ανεξάρτητη υποψηφιότητά τους από τα κόμματά τους εμπαίζουν τον λαό και υποτιμούν την νοημοσύνη του, ισχυριζόμενοι ότι δεν έχουν λάβει χρίσμα από τα κόμματά τους αλλά στηρίζονται από αυτά!!!Μαϊμουδιές!!!
Κατόπιν των ανωτέρω καλώ τους συμπολίτες μου να τιμήσουν την υποψηφιότητα του Στέλιου Παπαθεμελή. Γιατί ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα νοικοκυρέψει την πόλη και θα της δώσει προοπτική ανάπτυξης , αλλά και από την θεσμική θέση του Δημάρχου της πρωτεύουσας της Μακεδονίας μας θα προασπίσει καλύτερα και αποτελεσματικότερα την Μακεδονία μας από τους εχθρούς και φίλους μας.

-----------------------------------------------
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
<<Ο Νικόλαος Ζορμπάς>>

Φίλε Στέλιο

Ευχαριστώ θερμά για την τιμητική πρόσκληση στην εναρκτήρια εκδήλωση του προεκλογικού σου αγώνα. Λόγοι όμως ανεξάρτητοι από την θέληση μου, μου στερούν τη χαρά να παραβρεθώ σε αυτή.
Χαιρετίζω τη πρωτοβουλία σου για μια αυτόνομη και ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση, απαλλαγμένη από πατερναλισμούς οι οποίοι το όνομα μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, χειραγωγούν την ελεύθερη βούληση κάθε πολιτικής κοινωνίας.

Φίλε Πρόεδρε
Η πόλη στην οποία γεννήθηκες και μεγάλωσες, αφιερώθηκες, και στην οποία ζεις και αναπνέεις και την οποία ανυπόκριτα αγαπάς, στο πρόσωπο σου πιστεύω ότι θα βρει τον εμπνευσμένο Δήμαρχό της για μια νέα πορεία, για την ανάπτυξη, την πρόοδο και τον πολιτισμό.
Η πόλη της Θεσσαλονίκης, πόλος και πόλη ιστορικής αναφοράς του Μακεδονικού Ελληνισμού, στην δύσκολη αυτή συγκυρία θα βρει στο πρόσωπο σου τον αταλάντευτο εκφραστή της εθνικής συνείδησης και του εγγυητή του αφειδώλευτου, ιστορικού προορισμού της Ελληνικής Μακεδονίας.

Αγαπητέ Πρόεδρε
Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες - δημότες της Θεσσαλονίκης, τους οποίους εγκάρδια χαιρετίζω, συνειδητοποιούν την κρισιμότητα των περιστάσεων και αποτινάζοντας σκοπιμότητες και κομματικές δουλείες, θα σε περιβάλουν με την εμπιστοσύνη τους την 7η Νοέμβριου ως τον γνήσιο εκφραστή των οραμάτων, των πόθων και των ελπίδων τους. Ταυτόχρονα με την ετυμηγορία του θα πραγματοποιούσουν το όραμα της ανεξάρτητης, ακηδεμόνευτης, τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Νικ. Κρητικός
Πρώην αντιπρόεδρος Βουλής

--------------------------------------------

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΕΡΥΒΑΚΗΣ

Αγαπητέ Στέλιο
Ολόψυχα σου εύχομαι, για το καλό της Μακεδονίας και της Ελλάδος , να κατακτήσεις τη Δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

Μαζί σου
Λευτέρης Βερυβάκης

----------------------------------------

Στρατηγός
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΟΥΝΗΣ

Με την αγάπη και την βαθειά εκτίμηση, που επάξια αισθάνομαι για σένα, σου εύχομαι από καρδιάς «καλή επιτυχία στον ωραίο και υπερκομματικό αγώνα σου.

Συμπαράσταση και αδερφική αγάπη
Στρατηγός
Κυριάκος Σπυριούνης

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.