Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΤΖΙΔΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΤΖΙΔΗ

Δεν αποτελεί έκπληξη για τον πολίτη της Αργυρούπολης και του Ελληνικού ο ευτελισμός του προεκλογικού αγώνα από τις παρατάξεις «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ». Δεν είναι τυχαίο.
Τα προσωπικά και οικονομικά συμφέροντα είναι τεράστια.

Δεν αφορά επίσης τους συμπολίτες μας ο τοπικός εμφύλιος του ΠΑΣΟΚ, αποτέλεσμα της αδυναμίας του για αυτοκάθαρση και απαλλαγή του, τόσο από αυτούς που το ίδιο θεωρεί διεφθαρμένους, όσο και από τους συνεργάτες-συμβούλους πρώην Υπουργών, που ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη και όμως οι μηχανισμοί νυν Υπουργών τους επιβάλλουν ως υποψηφίους, εξυπηρετώντας τα εκλογικά τους συμφέροντα.
Παρακολουθούν οι πολίτες από απόσταση αλλά με αποτροπιασμό τις αστείες προβοκάτσιες, τις ύβρεις και τις συκοφαντίες που προέρχονται αποκλειστικά από τις παρατάξεις που προωθούνται ή δήθεν προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, γεγονότα που καθιστούν επιτακτικότερη την ανάγκη στήριξης του Χρήστου Κορτζίδη και της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Η πλειοψηφία των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ, απορρίπτουμε ενέργειες που προέρχονται από αυτούς που εξυπηρετούν τους μηχανισμούς και όχι το συμφέρον του τόπου.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΤΖΙΔΗ

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.