Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Κυβέρνηση ΡΑΓΚΟΥΣΗ!...

Γράφει το Ζιζάνιο 

Γιάννη (ΡΑΓΚΟΥΣΗ), ο Θόδωρος (ΠΑΓΚΑΛΟΣ) σε αντιγράφει!
Κάλεσε και αυτός τον Προβόπουλο για να συζητήσει μαζί του οικονομικά θέματα.
Τελικά εκεί μέσα μου φαίνεται ότι έχετε στερέψει και δεν έχετε καθόλου φαντασία.
Συνωστίζεστε όλοι για να φιλήσετε το χέρι (και το πόδι;) του Προβόπουλου, να πάρετε την ευλογία του και αφήνετε άλλους πιο σπουδαίους παραπονεμένους να σας παρεξηγούν γιατί τους σνομπάρατε.
Π.Χ. Εκείνον τον απίθανο τύπο, τον κοντό, τον Βασίλειο Μαρκεζίνη που τώρα τελευταία ο ΔΟΛ μας προβάλει για σωτήρα, γιατί δεν τον καλείται να συζητήσετε μαζί του;
Όπως και να το κάνεις, είναι και «σερ», είναι και καθηγητής πανεπιστημίου (ο Προβόπουλος μέχρι αναπληρωτής έφτασε), είναι και το νέο πουλέν του ΔΟΛ, άρα θέλει στήριξη για να ανέβει.
Θα μου πείτε και αύριο τι θα κάνουμε;
Σάμπως έχουμε και άλλη δουλειά να κάνουμε; Καφέδες και επισκέψεις θα ανταλλάσσουμε.
Σε αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Τα σπουδαία τα έχετε αναθέσει στα παιδιά (τον Γιώργο και τον Δημήτρη, ντε), εσείς κάθεστε και απολαμβάνεται…
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.