Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Ραγκούση…

Γράφει το Ζιζάνιο
 Γιάννη (ΡΑΓΚΟΥΣΗ), τι διαβάζω και τι ακούω...
Πολλά άρθρα γράφονται και φωνές ακούγονται εναντίον της ομάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά μάλλον όλα αυτά υποκινούνται από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και άλλα χαϊδεμένα παιδιά του ΔΟΛ ( π.χ. Α. Λοβέρδος) και παραδοσιακούς ΠΑΣΟΚ-ους όπως ο Μ. Παπαϊωάννου, που βρήκε φιλοξενία στην ζεστή και φιλόξενη -σχεδόν αποκλειστικά για εσένα-, αγκαλιά του mega channel.
Γιάννη (ΡΑΓΚΟΥΣΗ), εμείς σε στηρίξαμε όταν έχασες 8,5 % σε πανελλήνιο επίπεδο και ηττήθηκες στην γενέτειρα ΠΑΡΟ, δεν θα σε αφήσουμε τώρα που ορμάνε εναντίον σου οι μυστήριοι και απόντες από τις μεγάλες νικηφόρες μάχες, που εσύ έδωσες για να καταστρέψεις μία ώρα αρχύτερα τον ΓΑΠ;
Μπόρα είναι θα περάσει…
Εξ άλλου οι μάχες κερδίζονται από τις εφεδρείες και εμείς έχουμε αστείρευτες (τον Γιώργο και τον Δημήτρη)!
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.