Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Ραγκούση…

Γράφει το Ζιζάνιο

Εχθές το βράδυ είδα τον Χάρη στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του Alter. Οι πρώτες κρίσεις… απλός, ανθρώπινος, διαλλακτικός.
Γιάννη (Ραγκούση), πρόσεχε γιατί μπορεί να μην είχε τον αέρα της κάμερας που έχεις εσύ, αλλά αν βγει 2-3 φορές ακόμα και αποκτήσει άνεση, ποιος τον πιάνει. Και τα ξέρει τα θέματα, δεν μιλάει για «σιωπηρές πλειοψηφίες» όπως μας έλεγες εσύ στις εκλογές.
Και για να έχουμε καλό ερώτημα. Μεγάλωσε το Έλλειμμα 2009 (τελευταία αναθεώρηση Eurostat), γιατί βρέθηκαν «μαύρες τρύπες» και στους Δήμους.
Και εσύ ένα χρόνο τι έκανες; Καθόσουν και τις κοίταγες;
Για πες μας ποιοι Δήμοι δημιούργησαν αυτό το Έλλειμμα; Και τι έκανες ένα χρόνο τώρα για να μικρύνει;
Και για να έχουμε καλό ερώτημα. Τις κουταμάρες του Δημάρχου π.χ. Πάρου, θα τις πληρώσει ο δημότης Ελασσόνας;
Για πες μας τι έκανες το 2010 για να μειωθούν αυτά τα Ελλείμματα και άσε τις φιλοσοφίες ότι μπήκαμε στο μνημόνιο για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.
Για να πληρωθούν οι ξένοι τραπεζίτες μπήκαμε στο μνημόνιο και αν τολμάς κάλεσε μας όπου θέλεις και όποτε θέλεις να στο αποδείξουμε.
Δεν μας τα λες καλά φίλε Γιάννη (Ραγκούση)…  

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.