Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Βαθύ ΠΑΣΟΚ και ρηχό ΠΑΣΟΚ...

 από Press-GR
Αγαπητέ Πρόεδρε, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Στις εκλογές της Κυριακής, κακά τα ψέμματα, το ΠΑΣΟΚ και ΣΕΙΣ προσωπικά, υποστηκατε ΗΤΤΑ και μάλιστα οδυνηρή.
Το ύφος σας, την ώρα του μετεκλογικού διαγγέλματος, πρόδιδε, πικρία και στενοχώρια.
Άγχος και προβληματισμό.
Φόβο και αγωνία για τα ...επερχόμενα.
Είμαι βέβαιος πάντως, πως οι "ειδικοί επί της επικοινωνίας" αδρά αμειβόμενοι σύμβουλοι σας, σας καθησύχασαν. Μπόρα, σας είπαν είναι, και θα περάσει.
Όχι κύριε Πρόεδρε.
Δεν είναι περαστική μπόρα. Είναι βαριά κακοκαιρία, καθημερινά επιδεινούμενη.
Είναι παγερός βοριάς, που εγκαταστάθηκε στις ψυχές των Ελλήνων Πολιτών, σε μόνιμη βάση από τις άφρονες επιλογές, δηλώσεις και πρακτικές, αυτών που επιλέξατε να Κυβερνήσουν τον τόπο με κριτήρια εντελώς λανθασμένα και αναποτελεσματικά.
Με την πρόφαση του open.gov αποκλείσατε, χωρίς καμία δικαιολογία, γενεές πραγματικών Δημοκρατών, αγνών και έμπειρων στελεχών του ΠΑΣΟΚ από κάθε μορφή άσκησης εξουσίας, βαφτίζοντάς τους "υποτιμητικά" Βαθύ Πασοκ...
Και στη θέση του, εγκαταστήσατε ένα Ρηχό, μόρφωμα, πολύχρωμο και ποικιλώνυμο, πολίτικα ανερμάτιστο, αποτελούμενο στην πλειοψηφία του, από άκαπνους αβανταδόρους "Πάσης Αρχής και ...

Εξουσίας" επίκουρους, αναπληρωτές, και δόκτορες, που χωρίς καμία συμμετοχή σε κανένα κοινωνικοπολιτικό αγώνα τους παραχωρήσατε το δικαίωμα να μας σώσουν από την επερχόμενη καταστροφή.
Έστω και τώρα, εν όψει του επερχομένου ολέθρου (μην έχετε αυταπάτες) της δεύτερης Κυριακής, ξανακοιμηθείτε τους.
Μόνον αυτοί οι σκόπιμα ξεχασμένοι, οι πικραμένοι μπαρουτοκαπνισμένοι και άδολοι αγωνιστές μπροστάρηδες όλων των Δημοκρατικών αγώνων που ξέρουν να δίνουν και να κερδίζουν μάχες, μπορούν ίσως, να αποτελέσουν - και πάλι - ανάχωμα στην επερχόμενη λαίλαπα.
Καλέστε τους, εσείς προσωπικά. Μιλήστε μαζί τους. άλλωστε τους το χρωστάτε..

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.