Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ανύπαρκτος ο Σαμαράς!!!«Κατάπιε» το μνημόνιο μπροστά στην τρόικα (Άχρωμος, άοσμος, άγευστος. ...ολίγον από κότα λυράτη)

Την αντιμνημονιακή σημαία ενώπιον των εκπροσώπων της τρόικας υπέστειλε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Στη συνάντηση περίπου μιάμισης ώρας που έγινε στο νεοκλασικό της Ρηγίλλης, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εν αντιθέσει με τους υψηλούς τόνους που χρησιμοποιεί στις δημόσιες εμφανίσεις του, ήταν αρκετά ήπιος και μετριοπαθής.

Ο Αντώνης Σαμαράς, αν και επεσήμανε τις ενστάσεις του για την αποτελεσματικότητα των μέτρων που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο προκειμένου να διασωθεί η ελληνική οικονομία, δεν ήταν αφοριστικός.
Και αυτό διότι και ο ίδιος έχει δεσμευθεί πως αν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση «θα σεβαστεί την υπογραφή της παρούσας ελληνικής κυβέρνησης».

Όταν θα φύγουν οι εκπρόσωποι της τρόικας, ο Αντώνης Σαμαράς θα φορέσει και πάλι τον … αντιμνημονιακό μανδύα;;; Αυτοί είναι οι σύγχρονοι πολιτικοί που θέλουμε;

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.