Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Και πρώην βουλευτής της ΝΔ στηρίζει Καμίνη!

 Και πρώην βουλευτής αλλά και ευρωβουλευτής της ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργο Καμίνη για τον Δήμο Αθηναίων!  Πρόκειται για τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, ο οποίος διατέλεσε επί ηγεσίας Μητσοτάκη βουλευτής της ΝΔ και επί ηγεσίας Κώστα Καραμανλή ευρωβουλευτής του κόμματος. Διατέλεσε επίσης δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό του Μιλτιάδη Έβερτ και αντιδήμαρχος πολιτιστικών θεμάτων.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος υπογράφει συγκεκριμένα κείμενο στήριξης του Γιώργου Καμίνη, μαζί με προσωπικότητες όπως  ο τέως βουλευτής Λεωνίδας Κύρκος, ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος, ο διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη Άγγελος Δεληβοριάς, οι συγγραφείς Νίκος Δήμου,  Μισέλ Φάις και Πέτρος Μάρκαρης, ο πανεπιστημιακός Θάνος Βερέμης, ο τέως πρόεδρος του ΔΣΑ Αντώνης Ρουπακιώτης κ.α.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.