Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Διαμαρτυρία υποψηφίου Δημάρχου κ.Ηλιάδη Μιχάλη

Αθήνα , 3 Νοεμβρίου 2010
Αρ. Πρωτ. 20101103-10
Προς
Εξοχώτατον κ. Κάρολον Παπούλια
Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
Κοιν.:
Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.)
Εξοχώτατε κύριε Πρόεδρε,
Είχα την αίσθηση ότι ζούσα σε μία δημοκρατική χώρα. Διαψεύδομαι όμως οικτρά γιατί συνειδητοποιώ ότι η λειτουργία της τηλεόρασης, διέπεται από κανόνες εντελώς ξένους προς τις έννοιες της ενημέρωσης του πολίτη, της δεοντολογίας, της αντικειμενικότητας, της διαφάνειας, της Δημοκρατίας εντέλει.
Είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ένας εκ των οκτώ, επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινωνία των Αθηνών». Παρά τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες προς όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, των συνεργατών μου, όχι μόνο δεν κλήθηκα σε κανένα τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας, να εκθέσω τις απόψεις μου, αλλά δεν έχει γίνει καμία αναφορά έως τώρα στο όνομά μου και στον συνδυασμό μου.
Η πολιτική παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» από την οποία προέρχομαι και η οποία στηρίζει τον συνδυασμό μου, ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2008 και έχει συμμετάσχει τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις βουλευτικές εκλογές του 2009.
Απευθύνομαι σε εσάς γιατί ως κορυφαίος εκφραστής όλων των πολιτών και της Δημοκρατίας μας, είστε ο μόνος που μπορείτε να στιγματίσετε την φασίζουσα νοοτροπία που προανέφερα και παρακαλώ για την άμεση παρέμβασή σας. Είστε η τελευταία δυνατότητα προασπίσεώς μας προ της προσφυγής μας στη Δικαιοσύνη. ...


Μετά τιμής,
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων
Μιχαήλ Ε. Ηλιάδης
--
ΚΟΙΝΩΝΙΑ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
http://www.koinwnia.com
e-mail: koinwnia@koinwnia.com

Γραφεία Αθηνών
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 121-123
Τ.Κ. 114 72 - Αθήνα
Τηλ: 210 36 37 442
Φαξ: 210 36 37 012

Γραφεία Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 24
Τ.Κ. 546 23 - Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310272903

Γραφεία Άμφισσας
Διεύθυνση: Θόαντος & Ι.Σ.Γάτου
Τ.Κ.: 331 00 - Άμφισσα
Τηλ:     2265029900==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.