Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Μπουτάρης! - Τι θα κάνει τελικά ο κ.Άνθιμος... θα κρατήσει το λόγο του;

Απόλυτη πλέον η αποτυχία του Σαμαρά (από antiitroktiko)

Έχουν να πέσουν τρελά γέλια με το δίδυμο Μπουτάρης-Άνθιμος (ή τρίδυμο αν θέλετε να βάλουμε και τον Ψωμιαδη) από δω και στο εξής!Εν τω μεταξύ όλα τα ντέρμπι έληξαν υπέρ του ΠΑΣΟΚ σήμερα, εκτός αυτού που κέρδισε στον Πειραιά ο παλαίμαχος Μιχαλολιάκος...από αυριο θα υπάρξει ραγδαία κατάρρευση της ΝΔ, όλοι περίμεναν το τελος των αυτοδιοικητικών για να κάνουν τις κινήσεις τους.

Δεν ανατρέπεται πλέων η διαφορά των 300 ψήφων των δυο υποψηφίων. Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Για πρώτη φορά η θεσσαλονική δείχνει το άλλο της πρόσωπο. Για κάποιους αυτό είναι καλό, ενώ καποιους άλλους τους ζώνουν τα φίδια και ο Άνθιμος είναι ένας από αυτούς. Θα χουμε απίστευτες συνέχειες στο στο σήριαλ όπως καταλαβαίνεται....

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.