Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Εμπρησμός στο κεντρικό περίπτερο της "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ" - Ποιοι και γιατί προέβησαν σε αυτή την άθλια και αντιδημοκρατική ενέργεια;

Εμπρησμός στο κεντρικό περίπτερο του "Μετώπου - Ελεύθερη Αττική" έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας, προκαλώντας μεγάλη ζημιά η οποία το κατέστρεψε ολοσχερώς.

Η μανία των δόλιων εμπρηστών θεωρείται αναίτια και συγχρόνως ύποπτη.

Ποιοι και γιατί προέβησαν σε αυτή την άθλια και αντιδημοκρατική ενέργεια;

Πρέπει να γίνει σαφές στις δυνάμεις της αποσταθεροποίησης και της οπισθοδρόμησης της χώρας μας, ότι αυτός ο εμπρησμός, επιβεβαιώνει τον φόβο τους για την εκλογική άνοδο των δυνάμεων του "Μετώπου - Ελεύθερη Αττική".

Πρέπει επίσης να γίνει ακόμη πιο σαφέστατο, ότι τέτοιες δολιοφθορές ενισχύουν την συσπείρωση των δυνάμεων που απαρτίζουν το μέτωπο και ότι αντί να τους πτοούν με την επιχειρούμενη ενέργεια να τους τρομοκρατήσουν τους χαλυβδώνουν αγωνιστικά και τους ενισχύουν εκλογικά ακόμη περισσότερο.

Όλοι οι δημοκράτες πολίτες αυτής της χώρας οφείλουμε να καταγγείλουμε με δριμύτητα τον ύποπτο αυτόν εμπρησμό, ως μία επίθεση στην ίδια την δημοκρατία και την ελεύθερη διάδοση, ιδεών και αντί-μνημονιακών προγραμμάτων, για μια ελεύθερη και αδέσμευτη Αττική ενάντια στην "Τροικανική κατοχή".

Παρακάτω η λιτή ανακοίνωση του "Μετώπου - Ελεύθερη Αττική":

"Εμπρησμός στο κεντρικό περίπτερο του "Μετώπου - Ελεύθερη Αττική" έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας. Προκαλεί εντύπωση πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στο κέντρο της Αθήνας, Πανεπιστημίου και Αρσάκη. Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Μετώπου - Ελεύθερη Αττική στον χώρο θα γίνουν κανονικά.


Σήμερα, στις 13.00 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από το Μέτωπο - Ελεύθερη Αττική, σχετικά με τον εμπρησμό του περιπτέρου, στον χώρο του περιπτέρου, Πανεπιστημίου και Αρσάκη."

Νάσος
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.