Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Σε σεισμική έξαρση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση GAPsok... περιμένοντας τους "βαρβάρους" της Δευτέρας... ίσως να είναι "μια κάποια λύση" για ένα ακόμη αντιλαϊκό άλλοθι για νέα πιο δυσβάσταχτα μέτρα...

 Η κυβέρνηση, και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, προβάλουν εδώ και λίγες εβδομάδες μια εικόνα νευρικότητος και μοιάζουν να μην ξέρουν ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει η χώρα.
Η μετρολογία χωρίς τέλος, η συζήτηση περί εκλογών αλλά και αναδιάρθρωσης του χρέους έχουν επιτείνει την κακή ψυχολογία της αγοράς και το κλίμα αβεβαιότητος και ανασφάλειας στην κοινή γνώμη.
Ο κ. Παπανδρέου θα πρέπει, αμέσως μετά τις εκλογές της Κυριακής, να είναι έτοιμος με ένα σχέδιο που θα πείσει και τους Ελληνες και τους ξένους ότι έχει πυξίδα και στόχο.
Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι η κατάσταση είναι εύκολη.
Αν όμως επιλέξει πάλι να λείπει από την Αθήνα χωρίς ουσιαστικό λόγο και να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους, είναι βέβαιο ότι οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.
Σκίτσο του Ανδρεα Πετρουλάκη
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.