Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

WHO lives in a house like this? (Λαός και Κολωνάκι)

 Πριν δείτε το video δείτε τα σχετικά εδώ
Watch Laos Kai Kolonaki in Comedy  |  View More Free Videos Online at Veoh.com

Edit (19:30): Στο παραπάνω σχετικό που δώσαμε για να εκφράσουμε την αντίθεση του πλούτου της εξουσίας και της φτώχειας των λαών υπάρχει και μία άλλη εκδοχή που αναφέρεται σε άλλον ιδιοκτήτη του.
Μας την έστειλε ο καλός μας αναγνώστης Nikos L@@@

 "Καλησπέρα,Κατ'αρχήν συγχαρητήρια για τα νέα άρθρα αλλά και τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί.
Θα ήθελα μόνο να κάνω μία επισήμανση σχετικά με την ανάρτηση
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2010/11/who-lives-in-house-like-this.html


Ο σύνδεσμος που προηγείται του βίντεο μας οδηγεί σε ένα ψέμα (όπως και πολλές άλλες παρόμοιες ιστορίες στο ίντερνετ). Το σπίτι αυτό δεν ανήκει στο γνωστό τύραννο. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ζει στη χλιδή, όπως και άλλοι ομόλογοι του στην Αφρική που έχουν πουλήσει τους λαούς τους και ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία (βιομηχανικά και πολύτιμα μέταλλα, πολύτιμους λίθους και φυσικά πετρέλαιο). Υπάρχει και ένα πολύ καλό ντοκιμαντέρ άλλωστε νομίζω του Αυγερόπουλου στο θέμα αυτό. Παρ'όλα αυτά και για να γυρίσω στο θέμα το σπίτι αυτό βρίσκεται στις ΗΠΑ.
Δεν πρόκειται φυσικά για κάποιο τραγικό λάθος ούτε αμαυρώνει κανέναν άγιο αλλά μιας και το είδα είπα να ενημερώσω. - Ευχαριστώ Νίκος"
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.