Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 77

Γράφει ο Σπίθας
Για να εξηγούμαστε, όταν εχθές σε προειδοποιούσαμε να μην ξανοιχτείς στα θέματα της Οικονομίας μην τύχει και σας βάλει γκολ ο Αντώνης, που παίζει μόνος εναντίον τριών, δεν υπονοούσαμε με τίποτε την προσωπική οικογενειακή σου περιπέτεια.
Εμείς άμαχους και κάτω από την ζώνη δεν χτυπάμε και είμαστε σίγουροι ότι και ο Αντώνης σαν γνήσιος μάγκας που είναι, θα κάνει το ίδιο. Το «ανορθόδοξο παιχνίδι» και την μικροπρέπεια, τα αφήνουμε σε εσάς…
Για παράδειγμα, αυτά που είπε ο ΓΑΠ πρόσφατα στην Βουλή απευθυνόμενος στην Παπαρήγα για την Τύπο-Εκδοτική και τον 902…
Εμείς υπονοούσαμε σαφώς αυτά που έρχονται για την οικονομία και θα τα βρείτε σύντομα και σίγουρα μπροστά σας.
Ήδη έσκασε η βόμβα της αγωγής του Bloomberg εναντίον της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, για τα swap μεταξύ της Goldman Sachs και της κυβέρνησης Σημίτη.
Τι φίδι θα βγει από εκεί και τι θα αντιμετωπίσεις σαν υπεύθυνος υπέρ-υπουργός και συντονιστής, κανείς δεν μπορεί να ξέρει…
Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη… να θυμάσαι λοιπόν ότι οι οίκοι αξιολόγησης είναι τρεις και μέχρι τώρα μόνο ένας έχει μιλήσει (Fitch) .
Επαφές και γνωριμίες στο εξωτερικό δεν έχεις (σου είπα βρες τα με τον Χάρη, για να σε μάθει και ο κόσμος έξω από τα σύνορα, εσύ εκεί …το κρατάς μανιάτικο), άρα δεν μπορείς να ξέρεις τι ετοιμάζουν και τι μπορούν να πουν στο άμεσο μέλλον οι άλλοι δύο οίκοι αξιολόγησης, για την κυβέρνηση που συντονίζεις.
Άρα, ήσυχα και ήρεμα να περάσει η βραδιά.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.