Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Και επειδή "ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα" πρέπει να φύγουμε εμείς;

 ΟΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ) ΤΟ ΕΥΝΟΟΥΝ,ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΠΟΛΥ..
 Σχόλιο: Γράφει ο προβοκάτορας, 

Και επειδή "ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα"...  πρέπει να φύγουμε εμείς; 


Αυτοί που ήρθαν να γκρεμίσουν όλα όσα χτίσαμε τόσα χρόνια!!!
Την περήφανη Ελλάδα για να ανήκει στους Έλληνες και ΟΧΙ στο ΔΝΤ:
 
"...Μεταβλήθηκε η πατρίδα μας σε ξέφραγο αμπέλι, για να διαβρωθεί η οικονομία μας από τις πολυεθνικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ και της Δύσης, με τη συνεργασία πάντα του ντόπιου μεταπρατικού κεφαλαίου.
Για να μαραθεί η ελληνική ύπαιθρος, για να μην αποδίδει ο ιδρώτας του αγρότη, για να συνεχιστεί η μετανάστευση, η προσφορά φτηνής εργασίας στην πρωτεύουσα, μα και στην ξενιτιά, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τον Καναδά.
Η πορεία προς την υποτέλεια, την υπονόμευση των εθνικών μας συμφερόντων, τη διάβρωση της λαϊκής κυριαρχίας, τον οικονομικό μαρασμό και την εκμετάλλευση του Έλληνα εργαζόμενου πρέπει να ανακοπεί. 
Αντίθετα πρέπει να προχωρήσουμε με θάρρος και αποφασιστικότητα στη θεμελίωση μιας νέας Ελλάδας....
...Έτσι θα συνεχίσουμε με νέα ένταση και αποφασιστικότητα τον αγώνα για μια ανεξάρτητη, σοσιαλιστική και δημοκρατική Ελλάδα."
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.