Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Για την πατρίδα... ακόμη και η "Συνειδητή Απεμπόληση Κυριαρχικών Δικαιωμάτων" !!!


Γράφει ο προβοκάτορας, 

Εκρηκτική και χωρίς μισόλογα, όπως πάντα στη βουλή, η Λιάνα Κανέλλη αποδόμησε την όποια καλοστημένη κυβερνητική προπαγάνδα για το ξεπούλημα που επιχειρείται από την ομάδα GAPsok, εδώ και ένα χρόνο.

Οι περισσότεροι κυβερνητικοί βουλευτές, αναγνωστάρηδες κειμένων στην βουλή, προσπαθούν να πάρουν γραμμή από το επιτελείο της κυβερνητικής συμφοράς.
Αλήθεια... γιατί ο σοφότατος πρόεδρος της βουλής δεν αφαιρεί το λόγο από τους αναγνώστες ομιλητές, έτσι εφαρμόζει το κανονισμό της βουλής;
Η Λιάνα Κανέλλη, είναι μιας άλλης σχολής.
Είναι η σχολή του άμεσου πολιτικού διαλόγου.
Οι άλλοι (σχεδόν η πλειονότητα) αντιγράφουν και αναμασούν γραπτά αυτά που τους καθορίζουν από την κομματική πειθαρχία.
Σπάνια βλέπουμε αγορητές που να έχουν άποψη και να την εκφράζουν με ύφος και χρωματικό τόνο, κοιτώντας αντί το κείμενο τους βουλευτές στα μάτια.
Επ΄αυτού θα επανέρθουμε... αξίζει να ακούσετε την ομιλία της η οποία τα λέει χωρίς περιστροφές ή διαβάζοντας τυφλοσούρτη το κείμενο:

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.