Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Ραγκούση…

Γράφει το Ζιζάνιο

Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη, απ’ ότι έμαθα θα συγκαλέσεις σύσκεψη για το πρόβλημα της Κερατέας. Θα προτείνεις να μην γίνει ΧΥΤΑ αλλά ΧΥΤΥ. Με απλά λόγια οι κάτοικοι της Κερατέας πέτυχαν μία πρώτη μικρή νίκη αφού η κυβέρνηση υπαναχωρεί και δέχεται τώρα να μην κατασκευαστεί ΧΥΤΑ αλλά ΧΥΤΥ.
Ποια είναι η διαφορά;
ΧΥΤΑ = Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων και ΧΥΤΥ = Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων. Δηλαδή στην πρώτη περίπτωση θάβονται σκουπίδια, ενώ στην δεύτερη αφαιρούνται πρώτα όσα υλικά είναι δυνατόν να ανακυκλωθούν και στην συνέχεια θάβονται τα υπολείμματα.
Κάτι είναι και αυτό για τους κατοίκους της Κερατέας…
Το ερώτημα όμως παραμένει ακόμα πιο αιχμηρό και οξύ!
Γιατί έπρεπε να γίνει από την κυβέρνηση η πιο σκληρή επίδειξη αστυνομικής αυθαιρεσίας (ΜΑΤ, Βία, Ξύλο, Δακρυγόνα κλπ) και μετά να προταθεί η οδός της (ας την πούμε) μέσης λύσης;
Δηλαδή, όποιος μασάει από την επίδειξη αστυνομικού τσαμπουκά δεν βλέπει ήλιου πρόσωπο, ενώ όποιος αντιστέκεται κάτι κερδίζει και παίρνει πίσω.
Αν το βλέπετε έτσι «Σύντροφοι» ετοιμαστείτε για την μάχη του Ελ Αλαμέιν την επόμενη φορά.

ΥΓ. Προς Εντομοκτόνο. Τα όσα μας έγραψες ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα εφ’ όσον είναι ταυτόχρονα και αληθινά. Αφού λοιπόν τα επαληθεύσουμε, στην συνέχεια θα τα δημοσιεύσουμε. Αν έχεις και άλλα στοιχεία τα περιμένουμε για να κάνουμε μια και έξω την επαλήθευση.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.