Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Κυβέρνηση Ραγκούση…

Γράφει το Ζιζάνιο

Αφού καθάρισες με τις μικρότερες δυνατές απώλειες από την συζήτηση για τον Προϋπολογισμό, πες μας τώρα τι θα κάνεις με τους δικαίως διαφωνούντες βουλευτές του Κινήματος.
Έως τον Απρίλιο έχεις την απειλή των προώρων εκλογών και της λίστας, για να τους κρατάς σχετικά ήσυχους, μετά όμως τι έχεις για να συγκρατήσεις όσους είναι έτοιμοι να βγουν στην κόντρα;
Μην σκέφτεσαι τον νέο, τον δικό σου εκλογικό νόμο, γιατί δεν σφάξανε...
Ποιος είναι χαζός να ψηφίσει τώρα τον εκλογικό νόμο, που τον πάει εθελοντικά στον πάγκο του χασάπη, όταν έρθει η ώρα να γίνουν οι λίστες!
Όλοι, ακόμα και τα μικρά παιδιά, γνωρίζουν ότι την εσωκομματική αντιπολίτευση την έχετε έτοιμη για τον μπαλτά. Θα προτιμήσουν να σας ρίξουν (άρα δεν θα κάνετε εσείς τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές), παρά να τροχίσουν τόσο γρήγορα το μαχαίρι που θα τους σφάξετε.
Μετά δε τον Απρίλιο, ξέχνα το!
Δεν ψηφίζει κανείς εκλογικό νόμο που θα φιμώσει την εσωκομματική αντιπολίτευση. Οι άνθρωποι περιμένουν πως και πως τον Απρίλιο, για να βγαίνουν να σας καταχεριάζουν πρωί-μεσημέρι-βράδυ, προ και μετά του φαγητού, μπας και καθαρίσουν εν μέρει ότι μαύρο και ελεεινό έχουν ψηφίσει μέχρι τότε…
Για να σε δω λοιπόν Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη, τι θα κάνεις;
Αν το πας στην κόντρα, όπως έκανες στην Κερατέα, τότε να σε έχει ο Θεός καλά, γιατί θα απαλλαγούμε μία ώρα νωρίτερα από εσάς!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.