Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Επιβεβαίωση... με τις συνήθεις "διαψεύσεις"!!!

"Η Επαγωγή και η Διάψευση αποτελούν μορφές του θεμελιωτισμού ως προς το ότι βασίζονται σε βασικές θέσεις που προκύπτουν απευθείας από τις παρατηρήσεις..."

 Η διάψευση (σχετικό):
"...Ναι, να είστε περήφανοι, αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι. Περήφανοι, γιατί παίρνουμε μια Ελλάδα από το ναδίρ και, σήμερα, αποκτά και πάλι κύρος και ισχύ. Κύρος και ισχύ, για να μπορούμε να προστατεύσουμε τον Έλληνα πολίτη και να μπούμε σε μια αναπτυξιακή τροχιά.

Εμείς κληθήκαμε να απελευθερώσουμε και θα απελευθερώσουμε τη χώρα μας από εξωτερικές και εσωτερικές δουλείες. Άλλοι είναι που φυγοπονούν. Άλλοι εγκατέλειψαν το καράβι στις δύσκολες ώρες. Άλλοι απέφυγαν τις ευθύνες τους ή αποφεύγουν και σήμερα τις ευθύνες τους.


Εμείς δεν το κάναμε και δεν το κάνουμε. Κι επειδή ταξιδεύω πολύ, κάποιοι το παρεξηγούν σκοπίμως. Σκοπίμως, πολλοί λένε ότι ψάχνω κι εγώ να δραπετεύσω.
Τρία πράγματα δεν έχουν καταλάβει: πρώτον, ότι εγώ ταξιδεύω για να υπερασπισθώ την Ελλάδα, να υπερασπισθώ τα συμφέροντα της χώρας και όχι για να βρω κάποια θέση στο εξωτερικό..."

Οι αναφορές και η επαγωγική εξαγωγή συμπερασμάτων :

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010 ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ... (Με αφορμή την -3η σε 7 μήνες- πολυήμερη επίσκεψη του Γ. Παπανδρέου στις ΗΠΑ)

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.