Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Κυβερνητική Επιτυχία μετά από υποχώρηση Dominique Strauss-Kahn!

Νέο σημαντικό βοήθημα στους χαμηλόμισθους, αντί δώρου εορτών…
  
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Γράφει η Ρούλα Πουλοπούλου (στο σίβυλλα)
  
Το επικοινωνιακό επιτελείο του Γ. Παπανδρέου, με τη συμβολή των διαφημιστών του κόμματος (ελέγχεται και δεν έχει ακόμη διασταυρωθεί αν έχει προσληφθεί και επισήμως ο κ. Γ. Πανταγιάς) και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με τον κ. Dominique Strauss-Kahn, μετά από πολύωρες συνεδριάσεις κατόρθωσαν και βρήκαν τη μαγική συνταγή!
Το μέτρο ουσιαστικής προστασίας των ανέργων, των χαμηλοαμειβόμενων, όλων των λαϊκών οικογενειών που δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη, τους λογαριασμούς του ρεύματος, του νερού...
Σήμερα το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά την υποχώρηση του Dominique Strauss-Kahn, ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την μικρή ομάδα που κάνει το κουμάντο στη χώρα… τον Γιάννη Ραγκούση με τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τη Ρεγγίνα Βάρτζελη, τον Παύλο Γερουλάνο και τον Νίκο Αθανασάκη, συνεδρίασαν μέχρι πριν από λίγο.
Στη διάρκεια της σύσκεψης είχαν κληθεί όλοι οι διαφημιστές και οι δημοσκόποι, που...
 τα πήραν χοντρά στη διάρκεια των εκλογών (συνεπώς συμμετείχαν αμισθί...) και λόγω της σπουδαιότητας του θέματος κάλεσαν να καταθέσουν τις απόψεις τους τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Πάγκαλο και τον υπουργό άμυνας κ. Ε. Βενιζέλο (αντιπρόεδρος και ΥΕΘΑ εκλήθησαν λόγω των σωματικών τους προσόντων και τις γαστρονομικές τους αρετές).
Τον συντονισμό διαφημιστών και δημοσκόπων είχε ο κ. Γιώργος Πανταγιάς, αλλά δεν έχει διασταυρωθεί αν συντόνιζε με την προσωπική του παρουσία ή με τηλεδιάσκεψη, αφού βρίσκεται αδιάκοπα στο πλευρό της τελευταίας πελάτισσάς του, της κύριας Χριστίνας Αντιπροέδρου, για να την παρηγορεί αφού οι κάφροι δημότες δεν την εξέλεξαν ως δημαρχίνα.
Αποφασίστηκε να δοθεί κοινωνικό επίδομα σε είδος, ενόψει των γιορτών και ως αντιστάθμισμα της μείωσης μισθών και συντάξεων.
Ο πρωθυπουργός σε διακαναλικό Διάγγελμα θα ανακοινώσει το ιστορικό κοινωνικό μέτρο, που στηρίζεται στις σοσιαλιστικές ιδέες και αντιλήψεις της κυβέρνησης: Κουραμπιέδες και Μελομακάρονα, σε όλους τους συνταξιούχους που η σύνταξή τους δεν ξεπερνάει τα 280 €.
Σοβαρές διαφωνίες διατύπωσε ο κ. Θ. Πάγκαλος, που επέμενε μέχρι τελευταίας ρανίδας, ώστε να υπάρξει ποσοστιαία αφαίρεση, για να φάει όλος ο λαός. Η πολιτική επιμονή του κ. Αντιπροέδρου βασίστηκε στην κοσμοθεωρία του πως όλοι μαζί φάγαμε τις μίζες της Siemens, των ομολόγων, του χρηματιστηρίου, των προμηθειών του δημοσίου και του υπουργείου άμυνας. Συνεπώς, όλοι και ειδικότερα οι πολιτικοί έχουν δικαίωμα στο επίδομα του κουραμπιέ!
Σημείωση:
- Απορρίφθηκε η πρόταση του Γιώργου Πανταγιά (κρητικής καταγωγής) να συμπεριληφθούν και οι δίπλες στο ειδικό κοινωνικό επίδομα.
- Στα πλαίσια της διαύγειας και διαφάνειας, ο υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε να μην γίνουν οι προμήθειες κουραμπιέδων και μελομακάρονων με απευθείας ανάθεση. Θα καλέσει τα ιδιωτικά κανάλια να συνεισφέρουν στην εθνική προσπάθεια μέσα από τις μαγειρικές εκπομπές τους και συνεπώς θα κατευθύνει σ’ αυτά τα σχετικά κονδύλια.
- Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέλαβε το σοβαρό καθήκον να πείσει την Τρόικα για την αναγκαιότητα προσφοράς Κουραμπιέδων, δεσμευόμενος πως έτσι θα περάσει ευκολότερα το Μνημόνιο-3, που απαιτούν οι δανειστές της χώρας.
- Ο πρωθυπουργός μειοψήφισε όταν πρότεινε να σταλούν οι κουραμπιέδες μέσω e-mails και sms. Αποφασίστηκε, κατόπιν επιμονής του κ. Πανταγιά, για επικοινωνιακούς λόγους τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα να παραδίδει προσωπικά σε κάθε οικογένεια ο κ. Γ. Παπανδρέου μαζί με τη σύζυγό του.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.