Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Κυβέρνηση Ραγκούση… (Ημέρα 85η)

 Γράφει το Ζιζάνιο
 Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη!
Απόψε τελειώνεις και αυτήν την βρώμικη δουλειά.
Όπου να ‘ναι μπαίνουν τα ΜΑΤ στην Νομική και γίνεσαι ο ήρωας της μεσαίας τάξης αφού έδειξες σιδερένια αντανακλαστικά. Ο Τσίπρας γίνεται ήρωας στους διάφορους μυαλό-φυγόδικους και δένει την είσοδό του στην προσεχή Βουλή, ενώ ο ΓΑΠ έχει βρει ποιος είναι ο εχθρός-υπονομευτής που τον εμποδίζει να εκπληρώσει την θεάρεστη αποστολή του.
Επί Καραμανλή-Πολύδωρα, κάποιοι πήγαν και έκαψαν το φυλάκιο του Άγνωστου Στρατιώτη κι ακόμα να τους βρουν και να τους συλλάβουν.
Επί Παπανδρέου-Παπουτσή, κάποιοι κακόμοιροι που δεν είχαν ούτε λίγα ευρώ για φαγητό, ξεκίνησαν από την Κρήτη πλήρωσαν εισιτήριο στο καράβι, κατέβηκαν στον Πειραιά, βάδισαν με τα πόδια μέχρι την Αθήνα και κατέλαβαν την Νομική.
Απλά κοιτάξτε που κατέληξαν οι Καραμανλής και Πολύδωρας

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.