Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 91

Γράφει ο Σπίθας

Ανακάλυψε ο Γιώργης η Υπουργάρα, ότι η κρίση είναι συστημική για την Ευρώπη (ΣΣ. λες και για τον υπόλοιπο πλανήτη η κρίση είναι καθαρά ένα τεχνικό ζήτημα) και γι’ αυτό τα Ελληνικά spread είναι τόσο υψηλά.
Πριν ένα χρόνο, για τα υψηλά spread έφταιγε ο Καραμανλή, μετά οι κερδοσκόποι και τώρα η συστημική κρίση.
Χωρίς να διαφωνούμε ότι η κρίση είναι συστημική και αφορά ολόκληρο το νεοφιλελεύθερο εποικοδόμημα, που εσύ υπηρετείς, θα θέλαμε να ρωτήσουμε γιατί τα spread της Ιρλανδίας (που βρίσκεται στα ίδια και χειρότερα δημοσιονομικά χάλια με την Ελλάδα) είναι πολύ πιο κάτω από τα Ελληνικά;
Άσε ρε Γιωργάκη, και άντε για τα υψηλά spread φταίει η συστημική κρίση, για τα υψηλά Ελληνικά CDS τι φταίει και πετάνε σαν αεροπλάνα τύπου Εμπραέρ;
Άσε ρε Γιωργάκη, μας έχεις τρελάνει στην δικαιολογία.
Πάμε παρακάτω… είτε σου αρέσει, είτε όχι, στην Ιστορία θα μείνεις σαν ο Υπουργός που επί της θητείας του τα spread ξεπέρασαν τις 1.000 μβ!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.