Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Κυβέρνηση Ραγκούση… (Ημέρα 95η)

Γράφει το Ζιζάνιο
 
Γελοιότητας το Ανάγνωσμα Παράγραφος 4η
Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη!
Διαβάζουμε από την συνέντευξη σου στην Ελευθεροτυπία και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας, γι’ αυτά που λες για την υπόθεση Siemens!
Συγκεκριμένα διαβάζουμε:
       ·  «Αν συζητάμε για τη Siemens είναι γιατί ο πρωθυπουργός πήρε την απόφαση και έδωσε την εντολή να μην αφεθεί τίποτε στο σκοτάδι και η υπόθεση να ξανανοίξει. Μια υπόθεση που – σας θυμίζω – είχε κλείσει από την κυβέρνηση Καραμανλή. Τώρα με το πόρισμα, ο λαός απαιτεί όχι μόνο να μας δοθεί η δυνατότητα να μάθουμε τι έγινε στο παρελθόν, αλλά και να τιμωρηθούν επιτέλους οι ένοχοι. Έρχεται η ώρα της αλήθειας για όλους. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας. Και δια στόματος πρωθυπουργού έχουμε πει είμαστε αποφασισμένοι να ματώσουμε»
Δηλαδή Γιάννη μου, εμείς θα μάθουμε και εσείς θα ματώσετε όταν αποκαλυφθεί το όνομα του παλαιού υπουργού (μάλλον του ΠΑΣΟΚ απ’ ότι θυμάμαι, και δεν μιλάμε για τον Χ. Βερελή), που έδωσε την συγκατάθεση του να αγοράσει ο ΟΣΕ 5-6 σιδηροδρομικές ηλεκτρομηχανές από την Siemens, τότε που ο ΟΣΕ δεν είχε ακόμα ηλεκτρική...
 σιδηροδρομική κίνηση…
Γιάννη μου, εμείς εδώ περιμένουμε και ρωτάμε;
Ποιανού Πρωτοκλασάτου στελέχους του ΠΑΣΟΚ και κορυφαίου Υπουργού ο πατέρας ήταν μέλος της συμβουλευτικής του Παπαδόπουλου στην Βόρεια Ελλάδα; Όταν οι δικοί μας οι πατεράδες διώκονταν και οι οικογένειες μας υπέφεραν για να είσαι εσύ σήμερα εκλεγμένος υπουργός, ο Συγκεκριμένος Κύριος τι έκανε; Κάθονταν σπίτι του και διάβαζε τα μαθήματα του.
Και καλά εσύ από ευγένεια δεν ρωτάς. Αυτός ο Συγκεκριμένος Κύριος τι κάνει; Ντρέπεται για το παρελθόν του πατέρα του; Γι’ αυτό κάνει την κορόιδα!
Ωραίος τύπος είναι, να τον χαίρεστε!


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.