Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ζωντανή παρέμβαση Μίκη Θεοδωράκη για την άθλια κίνηση Δημαρά - Οικονόμου!!! Ντροπή σας ρε... Με "ξένα κόλλυβα" κάνετε μια νέα αρχή; Αλλά... "έχουν γνώση οι φύλακες"!!!

ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΑΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟΝ REAL FM
Ο Μίκης Θεοδωράκης στον Νίκο Χατζηνικολάου-Real fm 97.8

 

”Αισθάνομαι μόνος. Έχω το ίδιο και χειρότερο αίσθημα όπως και επί δικτατορίας”

δηλώνει στον realfm 97.8 ο Μίκης Θεοδωράκης.

«Δεν είναι δυνατόν μία τέτοια συμφωνία να μην περνάει από τη βουλή με αυξημένη πλειοψηφία ή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να υπογράφεται μόνο από έναν υπουργό» τόνισε ο Μίκης Θεοδωράκης.


«Νιώθω μόνος. Είμαι στην απέναντι μεριά γιατί δεν έχω θέση μέσα σε αυτό το σύστημα» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: «Έχω ακριβώς το ίδιο και χειρότερο αίσθημα όπως είχα και επί χούντας. Τότε ο κόσμος ακόμη και υπό τον φόβο της τυραννίας είχε το θάρρος να εκδηλώνει την συμπάθειά του προς τους αντιστασιακούς». ...

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε επίσης πως η χώρα αντιμετωπίζει εκτός από τα οικονομικά προβλήματα και εθνικές προκλήσεις με πολλά ανοιχτά μέτωπα και διερωτήθηκε γιατί η Ελλάδα δεν έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα στη χάραξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. «Δεν είναι δυνατόν ο Ερντογάν να κάνει παράπονα στον κ. Παπανδρέου για το που πετάνε τα αεροσκάφη μας στον Αιγαίο» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών δεν θα μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι ο Γιάννης Δημαράς προχώρησε στην ίδρυση φορέα με τον ίδιο ακριβώς όνομα.
«Δεν είχε έμπνευση για άλλο όνομα; Δεν μπορούν να υπάρξουν αυτές οι δυο κινήσεις παράλληλα, μπορεί να το αλλάξει ο κ. Δημαράς» κατέληξε ο Μίκης Θεοδωράκης.



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.