Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

“Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους πολιτικούς και είναι αποφασισμένη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα” ...

«Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους πολιτικούς και είναι αποφασισμένη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η δημιουργία του φράχτη γύρω από τη Βουλή, για τη θωράκιση της Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα στόχος είναι να μην μείνει ούτε ένας πολιτικός στη χώρα».

Τη δήλωση αυτή επανέλαβε σήμερα ο υπουργός Προστασίας των Τραπεζικών κ. Χρήστος Παπουτσής.

Ο κ. Παπουτσής κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία με την οποία προβλέπεται η παραχώρηση στρατοπέδων που δεν χρησιμοποιούνται από τις Ενοπλες Δυνάμεις, για τη δημιουργία κέντρων πρώτης υποδοχής πολιτικών και βουλευτών.
Η τροπολογία κατατέθηκε στη Βουλή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την Ιδρυση Υπηρεσίας Ασύλου και Υπηρεσίας Τελευταίας Αποδοχής και προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας προς τις διατάξεις της οδηγίας (2008/115/ΕΚ) σχετικά με τους κοινούς κανόνες και διαδικασίες στα κράτη – μέλη της ΕΕ για την επιστροφή των διεφθαρμένων πολιτικών από εκεί που ‘ρθαν. ...

Τα κτίρια που θα χρησιμοποιηθούν, θα δημιουργηθούν κατά παρέκκλιση των όρων δόμησης. Τη σχετική τροπολογία συνυπογράφουν μαζί με τον κ. Παπουτσή ο υπουργός Φονικών Μυγοσκοτώστρων κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, η υπουργός Ρύπανσης και Αποχέτευσης κυρία Τίνα Μπιρμπίλη και ο υπουργός Χρεωκοπίας κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Ειδικά για τον φράχτη και τα μέτρα στο Κοινοβούλιο, ο κ. Παπουτσής ανέφερε:«Πέρα από το φράχτη, τις θερμικές κάμερες και όλα τα σύγχρονα μέσα τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε στο Κοινοβούλιο μας, με το νομοσχέδιο που ψηφίζουμε σήμερα βάζουμε μία τάξη σε όλη αυτή την κατάσταση, η οποία για χρόνια ταλαιπωρεί τη χώρα μας και προσβάλλει την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή έννομη τάξη. Με το νομοσχέδιο, το οποίο ψηφίζεται σήμερα από τη Βουλή, όσοι έχουν ελάχιστη τσίπα επάνω τους θα αυτοεξοριστούν στον αγύριστο. Και σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε με υπεράνθρωπες προσπάθειες. Όσοι όμως βρίσκονται στη χώρα μας και κυρίως εκείνοι οι οποίοι συμμετέχουν σε σκάνδαλα τύπου Siemens, Βατοπέδι, Χρηματιστήριο, Ολυμπιακούς Αγώνες κ.α., αυτοί θα φύγουν από την Ελλάδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είτε με εθελοντικό επαναπατρισμό, είτε με υποχρεωτική απέλαση. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο. Έχουμε ξεπεράσει τα όρια παρά το γεγονός ότι είμαστε μια κοινωνία δημοκρατική, ανεκτική, η πιο ανεκτική κοινωνία στις ευρωπαϊκές χώρες».
Σε ερώτηση για το κόστος κατασκευής του φράχτη ο κ. Παπουτσής απάντησε ότι πρέπει να γίνει σύγκριση του κόστους που πληρώνει η Ελλάδα με την αποδοχή 1 σκανδάλου τύπου Siemens την ημέρα, αριθμός που ισοδυναμεί με τον αριθμό κατοίκων ενός χωριού, και επανέλαβε ότι η Ελλάδα «δεν αντέχει άλλο».
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.