Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Καραμανλής : Δεν κανω εγώ για πολιτικός! ... Ηρθα να βοηθησω τη χώρα αλλά είναι αδύνατο [ΒΙΝΤΕΟ]


Πριν ένα μήνα και στην τελική φάση της εξεταστικής της Siemens, αποφάσισαν να σπάσουν και τον σκληρό δίσκο της γραμματέως του Χριστοφοράκου, Αικατερίνης Τσακάλου!
Μπράβο ρε παιδιά, νωρίς το θυμηθήκατε!
Στοιχεία σοκ για την κατάσταση στην οποία τελούσε ο Καραμανλής ως πρωθυπουργός ... Κατάθλιψη, θυμός, καχυποψία, μανίες καταδίωξης και χάσιμο της μπάλας είναι μερικά από τα "χρώματα" τα οποία χρησιμοποιούνται σε χαφιέδικα ενημερωτικά σημειώματα προς τον Χριστοφοράκο, για να σκιαγραφήσουν τον πρώην πρωθυπουργό αλλά και την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση.
Σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια, μέσω της εξεταστικής Siemens για τις εξομολογήσεις του Καραμανλή σε δικά του πρόσωπα, τις οποίες διοχέτευε δημοσιογράφος-σπιούνος του περιβάλλοντος του, ο οποίος επί σειρά ετών ενημέρωνε "χαρτί και καλαμάρι" με ηλεκτρονικά και άλλα μηνύματα τον Χριστοφοράκο για την ψυχολογική κατάσταση του Καραμανλή, την καχυποψία του, τις ίντριγκες, τις σκέψεις που αυτός εξωτερίκευε στους συνεργάτες του αλλά και γενικά για εμπιστευτικές ή απόρρητες πληροφορίες που σχετίζονταν με τη κυβερνητική δραστηριότητα. ...

Ο Κώστας Καραμανλής μέσα από τα σημειώματα, παρουσιάζεται -από μια ακόμα πηγή- στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης και κατάθλιψης πολλές φορές, ενώ γίνεται εμφανές ότι του είχε ξεφύγει εντελώς η κατάσταση από ένα σημείο και έπειτα, με μόνιμη αντίδραση του να υποπτεύεται του πάντες. "Παντού μου σκάβουν το λάκκο" αγαπούσε να λέει, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για το δικό του φταίξιμο για την κατάσταση στην οποία έμπλεξε τον εαυτό του και τη χώρα μας.
Όλα αυτά έρχονται και δένουν με διάφορες πηγές που κατά καιρούς έχουν περιγράψει έναν κουρασμένο και παραδομένο άνθρωπο , όπως πχ ήταν οι δηλώσεις του Καραμανλή στον Χατζηνικολάου αλλά και οι πληροφορίες του Πρώτου Θέματος που πολλές φορές με άρθρα του έκανε λόγο για καταθλιψη αλλά και αλκοολισμό του πρώην Πρωθυπουργού, περιγράφοντας συγκεκριμένα γεγονότα και καταστάσεις.
Όσον αφορά πάντως το δημοσιογράφο-αηδόνι φαίνεται πολύ πιθανό να ήταν του λεγόμενου "συστήματος Ρουσσόπουλου" μιας και αναδύεται από τα ενημερωτικά σημειώματα του, μια θετική στάση απέναντι στο συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά είναι και λογικό μιας και η πληροφόρηση που είχε ήταν εκ των έσω (πιό έσω δεν γινόταν).
Εμάς πάντως μας έρχονται αυθόρμητα (ας πούμε ... χωρίς συγκεκριμένο λόγο) δύο ονόματα ... ένα μεγαλοδημοσιογράφου (δεν θα πούμε τίποτα παραπάνω γιατί είναι παρεξηγιάρης) και άλλο ένα πολύ γνωστού δημοσιογράφου της έντυπης δημοσιογραφίας που έχει κατηγορηθεί από διάφορες πλευρές κατά καιρούς για εμπλοκή σε "συστήματα". Μεγαλύτερη πιθανότητα πάντως συγκεντρώνει η περίπτωση του να είναι κάποιος δημοσιογράφος σχετικά νεαρής ηλικίας γιατί η συγκεκριμένη ενημέρωση ήταν "ψιλοδουλειά" και για πολλά έτη, οπότε δεν ταιριάζει το προφίλ ενός μεγαλοδημοσιογράφου ... αν και δεν ξέρουμε τα διακυβεύματα της όλης κατάστασης, οπότε δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς κάποιον με σιγουριά...
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.