Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ελεύθερος ο Ernesto Guevara de la Stylida... Απόστολος Γκλέτσος, Ο Δήμαρχος που δόξασε το αξίωμά του


Ελεύθερος ο Απόστολος Γκλέτσος με απόφαση του Εισαγγελέα Λαμίας ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 6 Απριλίου.
Στο μεταξύ υποδοχή ήρωα του επιφύλαξαν δημότες της Στυλίδας έξω από τα δικαστήρια Λαμίας στις 12 το μεσημέρι κατά την είσοδό του.
(πριν λίγο) Κάτοικοι από τη Στυλίδα και τις υπόλοιπες περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας, πολίτες της Λαμίας αλλά και φορείς έχουν αποκλείσει την οδό Καποδιστρίου αναμένοντας την προσαγωγή του Απόστολου Γκλέτσου στα δικαστήρια.

Ο δήμαρχος που πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια αναμένεται σε λίγη ώρα να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και στο πλευρό του οι δημότες του διαμαρτύρονται έντονα κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του δημάρχου τους αλλά και κατά των διοδίων.
Ο κ. Γκλέτσος που αυτή τη φορά δεν φορούσε χειροπέδες, φώναζε στους συντοπίτες του να κρατήσουν ανοιχτούς τους παραδρόμους με τα μπλόκα και να συνεχίσουν τον αγώνα τους κατά το διοδίων.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι κάτοικοι της Στυλίδας εξακολουθούν να παραμένουν στα σημεία όπου απομακρύνθηκαν οι μπάρες, αφού η εταιρεία κινήθηκε την Τρίτη για την επανατοποθέτηση τους.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.