Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Λαϊκή Διαδήλωση - Προβοκατόρικες Ενέργειες / 0-2


Σήμερα επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που είχαμε προβάλει με το video, πέρυσι (5-5-2010):

Πέρασαν πάνω από εννέα μήνες και οι έρευνες ακόμη είναι στα συρτάρια...

Σήμερα ακολουθήθηκε η ίδια προβοκατόρικη σκηνοθετική αντίληψη,  με θύμα αυτή τη φορά, από τον κατασταλτικό μηχανισμό, που αντί να προκαλεί οργή και θλίψη... να δημιουργεί αισθήματα συμπάθειας ή ακόμη και ενοχών... για εκείνα τα ένστολα όργανα,  που αντί υπηρετούν ως οφείλουν και να σέβονται τα συνταγματικά δικαιώματα του πολίτη, χτυπάνε απρόκλητα και δηλητηριάζουν εν γνώση τους, άρα εγκληματικά,  με τα καρκινογόνα χημικά αέρια και καπνογόνα - κρότου λάμψης κλπ.

Οι πολίτες γνωρίζουν... και όσοι ακόμη αμφέβαλαν σήμερα, βλέποντας ζωντανά την προβοκατόρικη διάλυση της διαδήλωσης, πιθανόν να ήραν και την τελευταία επιφύλαξη που πιθανόν να είχαν.
















(VIDEO: Πρώτα γεμίζεις τον λαό με ψέματα, μετά κάνεις ακριβώς τα αντίθετα.Ξένοι αναλυτες μας λενε την ψυχρή αληθεια και προτρεπουν να εξεγερθουμε και να ριξουμε την κυβερνηση... και μόλις 150.000 Ελληνες ξεχυνονται στους δρομους... ριχνεις μεσα στην διαδήλωση 30 ατομα να δολοφονήσουν 3 ανθρωπους για να μην βγαινει ο κοσμος να διαδηλωνει, να φοβαται να ζητησει τα αυτονοητα. - από dcomer30)

Νάσος

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.