Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Κυβέρνηση Παπακωνσταντίνου-Νταλάρα (Το γένος Ραγκούση) Νο. 116

Γράφει ο Σπίθας

Εγώ το λέω και το γράφω. Μην τάζεις επιμήκυνση εξόφλησης των δανείων της τρόικας και μείωση των επιτοκίων για τα τέλη Μαρτίου και φρόντισε να μαζέψεις και τίποτε δηλώσεις σου, που έκανες για τα σχετικά.
Εν τω μεταξύ, σε πληροφορώ ότι μετά την αξιοθρήνητη εμφάνιση του Υφυπουργού σου κ. Φ. Σαχινίδη, στην «Ανατροπή» του Πρετεντέρη, έπεσαν και άλλο οι μετοχές σου.
Πολύ φοβάμαι ότι θα στα φορτώσει όλα τα στραβά ο ΓΑΠ και θα σε τελειώσει σύντομα. Γι’ αυτό κάνε καμιά χοντρό-φασαρία με τους Νέο-Δημοκράτες, για να τους εξαναγκάσεις να καταθέσουν πρόταση μομφής εναντίον σου και να υποχρεωθεί ο ΓΑΠ να σε κρατήσει και άλλο.
Φυσικά, όσο μένεις κακό κάνεις, αλλά μας πήγες, που μας πήγες…
 στον πάτο του πηγαδιού. Τουλάχιστον να μείνεις 2-3 μήνες ακόμα, για να αποτελειώσεις την καταστροφή που άρχισες και συνεχίζεις.
Έτσι θα καταστρέψεις τελείως, εκτός από εμάς και τον ΓΑΠ, και θα έχεις κάνει και ένα καλό σε αυτόν τον τόπο!

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.